Διασκεδάστε κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τη βιντεοκάμερα υποβρύχιων λήψεων και δείτε ταινίες όπου κι αν βρίσκεστε με τον μικροσκοπικό Projector τσέπης!

Αiptek AHD Z 500HD

Αiptek AHD Z 500HD

Αυτό το καλοκαίρι γίνεται ξεχωριστό με τα προϊόντα AIPTEK, που θα βρείτε στο www.you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Info-Quest. Μια μεγάλη σειρά από εύχρηστα, μοντέρνα, εργονομικά και προηγμένα προϊόντα ψηφιακής εικόνας, όπως βιντεοκάμερες, βιντεοπροβολείς, ψηφιακές κάμερες, κιάλια, ψηφιακές κορνίζες και UPS, σας περιμένουν για να αποθανατίσετε και να αναπαράγετε τις καλύτερες στιγμές σας, να διασκεδάσετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Από τα προϊόντα ΑΙPTEK, ξεχωρίζει η βιντεοκάμερα AHD Z 500HD, που χάρη στη διαθέσιμη υδατοστεγή θήκη (πρόσθετο αξεσουάρ) γίνεται κατάλληλη για υποβρύχιες λήψεις, καθώς και ο PocketCinema V10, ο λιλιπούτειο Projector τσέπης με διαστάσεις μόλις 12,45 x5,33×2,30cm, ενσωματωμένη μνήμη, card reader και media player, που μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας και να μετατρέπετε  οποιονδήποτε χώρο σε κινηματογραφική αίθουσα, για να απολαύσετε την αγαπημένη σας ταινία,  ή να δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες των διακοπών.

Aiptek PocketCinema V10

Aiptek PocketCinema V10

Μπείτε στο on line κατάστημα τεχνολογίας www.you.gr ή επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα U και προετοιμαστείτε για τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις.