Μόνο στα καταστήματα Forthnet, με κάθε νέα αίτηση για την υπηρεσία Forthnet 2play, κερδίζετε δώρα αξίας έως και 3.000 ευρώ, στη στιγμή!

forthnetΤα καταστήματα Forthnet υποδέχονται την άνοιξη με μια προσφορά για όλους τους νέους συνδρομητές της υπηρεσίας Forthnet 2play. Ειδικότερα, από τις 15 Μαΐου και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε νέα αίτηση για την υπηρεσία Forthnet 2play, στα εξειδικευμένα καταστήματα broadband, κερδίζετε όχι μόνο οικονομία και πραγματική ελευθερία στην επικοινωνία σας, αλλά και χιλιάδες δώρα αξίας έως και 3.000 ευρώ!


Ταξίδια στη Eurodisney, notebooks, κονσόλες Nintendo DS,  δικτυακές κάμερες, εξωτερικοί δίσκοι, MP3 players, online pc games και χιλιάδες άλλα δώρα, είναι στη διάθεσή σας!


Αν είστε τύπος Forthnet 2play λοιπόν, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταθέσετε την αίτησή σας στο πλησιέστερο Κατάστημα Forthnet. OΛΟΙ οι νέοι συνδρομητές κερδίζουν, ενώ το δώρο σας θα το μάθετε στη στιγμή, αφού με την κατάθεση της αίτησης, το φιλικό προσωπικό των Καταστημάτων Forthnet προχωρά επιτόπου σε ηλεκτρονική κλήρωση και σας ενημερώνει ποιο από τα δώρα είναι πλέον δικό σας!