Σε αντίθεση με βρετανικό δημοσίευμα, η Sony Ericsson τονίζει πως τα brands αυτά αποτελούν ισχυρή παρουσία στην γκάμα της και έχουν μεγάλη ζήτηση από τους καταναλωτές.

sonyericssonΜε αφορμή πρόσφατη δημοσίευση σε Βρετανικό περιοδικό που αναφέρεται σε πλάνο απόσυρσης των brands Walkman και Cyber-shot από τα κινητά τηλέφωνα Sony Ericsson, η εταιρεία διευκρινίζει ότι η πληροφορία αυτή είναι αναληθής, αφού τα brands αυτά εξακολουθούν να αποτελούν ισχυρή παρουσία στην γκάμα της και να έχουν μεγάλη ζήτηση από τους καταναλωτές.


Τα κινητά τηλέφωνα που φέρουν την υπογραφή WalkmanTM και Cyber-shotTM αποτελούν πολύ σημαντικό κομμάτι της Sony Ericsson, ανακοίνωσε η εταιρεία, και πιστοποιούν την βέλτιστη ποιότητα ήχου και εικόνας στα προιόντα της, έτσι ώστε ο χρήστης να έχει τη δυνατότητα να διασκεδάζει ακούγοντας τη μουσική που επιθυμεί και απαθανατίζοντας ωραίες στιγμές καθημερινά, όπου και αν βρίσκεται.


Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας συνεχίζεται υπογραμμίζοντας πως η Sony Ericsson, βασιζόμενη στην τεράστια ανταπόκριση των WalkmanTM και Cyber-shotTM κινητών και ακολουθώντας τις νέες καταναλωτικές τάσεις, ανακοίνωσε στο Mobile World Congress τον Φεβρουάριο 2009 και το λανσάρισμα της νέας πρωτοπόρου προιοντικής κατηγορίας Entertainment Unlimited. Τα προιόντα αυτά θα συνδυάζουν τις  καλύτερες λειτουργίες των WalkmanTM και των Cyber-shotTM κινητών, θα συνδέονται εύκολα με άλλες ηλεκτρονικές συσκευές και θα διευκολύνουν τον χρήστη να μοιράζεται εύκολα τα αρχεία του με άλλους. Η νέα αυτή πρόταση εστιάζει στην πιο ολοκληρωμένη, συνολική ψυχαγωγική εμπειρία που θέλει να απολαύσει κάθε σύγχρονος νέος καταναλωτής από το κινητό του τηλέφωνο.


Η κατηγορία Entertainment Unlimited προστίθεται στην ήδη υπάρχουσα προιοντική γκάμα της Sony Ericsson που συμπεριλαμβάνει τα πολύ επιτυχημένα κινητά με τις ονομασίες WalkmanTM και Cyber-shotTM που εξακολουθούν να κοσμούν το πορτοφόλιο της Sony Ericsson.