Intracom Telecom και ZTE υπέγραψαν σύμβαση ύψους 85 εκατ. δολ. για την κατασκευή του CDMA δικτύου της Sistema Shyam TeleServices Limited στην Ινδία (MTS Ινδίας).

intracom-telecomΗ Intracom Telecom, μέλος της Sitronics, ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης πλαισίου με την ZTE, κορυφαίο κατασκευαστή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και πάροχο λύσεων δικτύου, για την κατασκευή του CDMA δικτύου της Sistema Shyam TeleServices Limited (SSTL) στην Ινδία η οποία λειτουργεί με την επωνυμία MTS Ινδίας.


Στο πλαίσιο της εν λόγω σύμβασης, ύψους 85 εκατομμυρίων δολαρίων, η INTRACOM TELECOM θα συμπληρώσει τη λύση CDMA της ZTE με τις υψηλής και χαμηλής χωρητικότητας PDH και SDH ραδιοζεύξεις της (INTRALINK). Οι δύο προμηθευτές θα συνεργαστούν με στόχο να πραγματοποιήσουν τα δυναμικά σχέδια επέκτασης της  SSTL στην Ινδία.


«Η συνεργασία μεταξύ των εταιριών INTRACOM TELECOM και ZTE για την κατασκευή του CDMA δικτύου της Sistema Shyam TeleServices Ltd. στην Ινδία θα αξιοποιήσει συνδυαστικά την τεχνολογική δύναμη των δύο εταιριών. Ταυτόχρονα, οι δύο εταιρίες θα έχουν καταλυτικό ρόλο στα σχέδια επέκτασης του δικτύου μας σε όλη την Ινδία στους επόμενους μήνες», σχολίασε ο κ. Raymond Armes, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Sistema Shyam TeleServices Ltd.


Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRACOM TELECOM, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για τη συνεργασία μας με τη ZTE και για την εμπιστοσύνη που δείχνει η SSTL στα κορυφαία προϊόντα μας για την εξάπλωση του δικτύου της σε ολόκληρη την Ινδία. Τα προϊόντα αιχμής που προσφέρονται στοχεύουν στην αποτελεσματική υποστήριξη των στόχων της SSTL,στη μεγιστοποίηση της επιχειρησιακής της αποτελεσματικότητας και εγγυώνται την ποιότητα και την επεκτασιμότητα του δικτύου».


H INTRACOM TELECOM καινοτομεί στο χώρο της ασύρματης μετάδοσης για περισσότερα από 15 χρόνια έχοντας επιτυχώς αναπτύξει και υλοποιήσει σημειακά και πολυσημειακά συστήματα για ένα σημαντικό αριθμό παρόχων στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αμερική, την Ασία και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών. Η εταιρία εστιάζει στρατηγικά και επενδύει σημαντικά στην συνεχή εξέλιξη των ασύρματων προϊόντων της. Στην αυξανόμενη τάση για ευρυζωνικότητα και νέας γενιάς εξελιγμένα δίκτυα (IP-Converged Νetworks) η INTRACOM TELECOM, σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές, ενσωματώνει τεχνολογίες αιχμής με σκοπό να δημιουργήσει οικονομικά αποδοτικές ασύρματες λύσεις που να ανταποκρίνονται επιτυχώς στις νέες ανάγκες των πελατών της.