Η νέα έκδοση του παιχνιδιού Guitar Hero, αφιερωμένη στους Metallica, έρχεται στο Public Συντάγματος, στις 22-23 & 29-30 Μαΐου για να σας κάνει ροκ σταρ!

publicΤο Guitar Hero Metallica, αποτελεί τον τελευταίο τίτλο του αγαπημένου παιχνιδιού της Activision που έχει κερδίσει εκατομμύρια φίλους σε όλο τον κόσμο, και το οποίο στην Ελλάδα εισάγεται από την DIONIC ΑΕΒΕ. Η τεράστια επιτυχία που έχει γνωρίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι παγκοσμίως, δεν άφησε ασυγκίνητα ούτε τα μέλη του διάσημου συγκροτήματος, που βρήκαν την ευκαιρία να προωθήσουν μέσω αυτού, τη μουσική τους.


Όλοι οι φανατικοί του Guitar Hero, οι φίλοι των Metallica, αλλά και οι…επίδοξοι μουσικοί, μπορούν να γνωρίσουν από κοντά το Guitar Hero Metallica στο Public. Οι expets του παιχνιδιού θα είναι εκεί για να κάνουν επίδειξη του νέου παιχνιδιού, στους επισκέπτες του καταστήματος και να τους μυήσουν στη μουσική των Metallica.


Κατά τη διάρκεια των διήμερων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα (Παρασκευή-Σάββατο) του Μαΐου, όλοι όσοι επισκεφθούν το Public θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο νέο παιχνίδι και να λάβουν μέρος στους διαγωνισμούς που θα πραγματοποιηθούν για την ανάδειξη των καλύτερων group, τα μέλη των οποίων θα κερδίσουν από 1 mp3player 2GB και ένα σετ με συλλεκτικά προϊόντα. Επίσης, μοναδικά συλλεκτικά δώρα (T-Shirts, Guitar Face-plates και Guitar Hero Demos) θα μοιραστούν σε όλους όσους συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς.


Το Public σας περιμένει όλους για να σας μυήσει στα μυστικά του νέου παιχνιδιού και της διαχρονικής μουσικής των Metallica. Ακόμη μια φορά, μουσική και τεχνολογία παντρεύονται στα καταστήματα Public.