Η NComputing, προμηθευτής λογισμικού και εξοπλισμού desktop virtualization, ανακοίνωσε την επιλογή της Syscom ως επίσημο διανομέα της σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

syscomΗ Syscom θα υποστηρίζει την NComputing στις πωλήσεις των προϊόντων της σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα ενδυναμώνοντας την αρτιότητα γνώσεων στα προϊόντα IT και στη διαχείριση του δικτύου διανομής και μεταφοράς.


Η Syscom θα παρέχει στην NComputing γεωγραφική κάλυψη και διείσδυση στην αγορά και θα βοηθήσει την NComputing να πλησιάσει τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Μιλώντας για την περίσταση, η Karen Gaines-Cordero, Director of Southern Europe της NComputing επισήμανε “Η πρόθεση της NComputing είναι να αυξήσει εκθετικά την παρουσία της στην Ελλάδα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμφωνήσαμε αυτήν την συνεργασία με την Syscom σαν διανομέα μας και θεωρούμε στρατηγική αυτήν την συμμαχία, η οποία θα μας βοηθήσει να πλησιάσουμε κοντά στους πελάτες μας και να τους εξυπηρετήσουμε σε εθνικό επίπεδο.


Η Syscom έχει αναπτύξει ένα σημαντικό δίκτυο μεταπωλητών αποτελούμενο από 30 συνεργάτες και αντιπροσωπεύει περισσότερα από 5 παγκόσμια brands. Ο Απόστολος Πανδρούλας, Sales Manager IT Security Solutions της Syscom επισήμανε “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα βοηθήσουμε την NComputing στην αποστολή της να γεφυρώσει την ψηφιακή διάσπαση. Τα προϊόντα έχουν τεράστια δυναμική, ειδικά για χώρες όπως η Ελλάδα. Τα προϊόντα της NComputing θα ενδυναμώσουν σημαντικά τις δυνατότητες της Syscom να
εξυπηρετήσει και υποστηρίξει την αγορά του virtualization.