Το καλοκαίρι είναι εδώ και ένας εύχρηστος φορητός υπολογιστής με διαχρονικά κομψό σχέδιο, εξασφαλίζει άνετη επικοινωνία με στυλ, όπου κι αν βρίσκεστε.

Asus Eee PC Seashell

Asus Eee PC Seashell

Όταν σκεφτόμαστε τη λέξη «παραλία», στο μυαλό μας έρχονται εικόνες από γαλάζια, κρυστάλλινα νερά, από χρυσές αμμουδιές και, φυσικά, από κοχύλια. Η ASUS πήρε ένα από τα ομορφότερα σχέδια της φύσης και το συνδύασε με ό, τι καλύτερο προσφέρει η σημερινή τεχνολογία, φτιάχνοντας έτσι το πιο στυλάτο και λειτουργικό Eee PCTM που έχει δημιουργηθεί μέχρι τώρα. Με βάρος μόλις 1100 γραμμάρια, το Eee PCTM Seashell αποτελεί για τους χρήστες έναν εξαιρετικό φορητό σύντροφο, τον οποίο μπορούν να έχουν μαζί τους κάθε στιγμή, για να σερφάρουν στο Ίντερνετ, να παρακολουθούν αγαπημένα βίντεο ή να διατηρούν την επαφή με τους φίλους και την οικογένειά τους, ακόμη κι όταν βρίσκονται στην παραλία.


Εξοπλισμένο με μια άνετη οθόνη 10 ιντσών, με εργονομικά σχεδιασμένο πληκτρολόγιο, με έξυπνο σύστημα διαχείρισης της κατανάλωσης ενέργειας, καθώς και με ένα εύχρηστο touch-pad, το Eee PCTM Seashell στοχεύει στο να εξασφαλίζει για τους χρήστες του την καλύτερη δυνατή εμπειρία φορητού υπολογιστή, όπου κι αν βρεθούν.


Κομψός και όμορφος σχεδιασμός που θυμίζει κοχύλι

Mε σχέδιο εμπνευσμένο από τα κοχύλια, το Eee PCTM Seashell έχει μια γυαλιστερή, ιριδίζουσα εξωτερική επιφάνεια, η οποία έχει κατασκευαστεί με τεχνολογία In-Mold Roller και καταφέρνει όχι μόνο να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα, αλλά και να λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας από γδαρσίματα και δαχτυλιές. Όπως ακριβώς σ’ ένα κοχύλι το φως κάνει τους κόκκους της λεπτής άμμου στο εξωτερικό του να λαμπιρίζουν, έτσι και στο κάλυμμα του Eee PCTM Seashell μικροσκοπικοί κρύσταλλοι αντανακλούν το φως και τονίζουν τις ιδιαίτερες γραμμές του προσδίδοντας μια ξεχωριστή λάμψη. Θυμίζοντας τα κοχύλια που ανοίγουν για να αποκαλύψουν το θησαυρό στο εσωτερικό τους, το ελαφρά καμπύλο καπάκι ανοίγει κι αποκαλύπτει μια οθόνη WSVGA, με τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού LED, αντανακλαστική επίστρωση και διαγώνιο 10 ιντσών, μια διάσταση που την καθιστά επαρκή για έγγραφα, αλλά και για αρχεία multimedia. Το εργονομικά σχεδιασμένο πληκτρολόγιο, με διαστάσεις που φτάνουν στο 92 % αυτών ενός κανονικού desktop, κάνει την πληκτρολόγηση παιχνιδάκι, ακόμη κι αν βρισκόμαστε σε κίνηση.


Σχεδιασμένο για συνεχή κίνηση και μεγάλη αυτονομία

Μικρό κι ελαφρύ, με βάρος 1100 γραμμάρια και ύψος σασί που δεν υπερβαίνει τη μία ίντσα, το Eee PCTM Seashell είναι η τέλεια συσκευή πλοήγησης στο Ίντερνετ όπου κι αν βρίσκεστε.  Ιδανική συντροφιά που εγγυάται πολλές ώρες ψυχαγωγίας κάθε μέρα, αφού η μπαταρία του εξασφαλίζει 6 ώρες αυτονομία* με μία μόνο φόρτιση. Η εφαρμογή Super Hybrid Engine παρακολουθεί τα προγράμματα που χρησιμοποιούνται και ρυθμίζει με έξυπνο τρόπο την κατανάλωση ενέργειας, προσαρμόζοντας συνεχώς την απαιτούμενη ενέργεια στις απαιτήσεις της κάθε στιγμής.


Ένας κρυμμένος θησαυρός από καινοτόμες λύσεις, εξασφαλίζει απλή κι εύκολη χρήση

Η επιτομή της χρηστικότητας του Eee PCTM Seashell, δεν είναι άλλη από τις τεχνολογικές καινοτομίες που το καθιστούν την πιο ιδανική παρέα για το δρόμο. Με επιφάνεια αφής τύπου multi-touch track pad, επιτρέπει στους χρήστες με ένα άγγιγμα να μεγαλώνουν ή να μικραίνουν τις φωτογραφίες που βλέπουν στην οθόνη, ή να ανεβοκατεβαίνουν τις σελίδες του browser ή των αρχείων, σύροντας απλά το δάχτυλό τους στο touchpad. Tο Eee PCTM Seashell διαθέτει ένα σκληρό δίσκο 2.5 ιντσών SATA II 160GB, που εξασφαλίζει άφθονο χώρο για την αποθήκευση ταινιών, αρχείων μουσικής και video. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με 10GB online Eee Storage που επιτρέπει οποιαδήποτε στιγμή, γρήγορη πρόσβαση στα αποθηκευμένα αρχεία. Τέλος, υποστηρίζει ασύρματη δικτύωση μέσω πρωτόκολλου 802.11b/g/n και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να συνδέονται στο Ίντερνετ ή να διατηρούν επαφή με συγγενείς και φίλους, όπου κι αν βρίσκονται.


Go Anywhere in Style with Eee PCTM Seashell 1008HA
Οθόνη 10″ LED-backlit WSVGA Screen (1024×600 pixels) with Color-Shine (Glare-type)
Λειτουργικό Σύστημα
  • Genuine Windows® XPTM Home
  • GNU Linux
Επεξεργαστής Intel® AtomTM N280
Μνήμη 1GB DDR2  SO-DIMM
Δίσκοι, Storage 160GB 2.5″ SATA II 5400RPM HDD + 10GB Eee Storage
Ασύρματα Δίκτυα WLAN 802.11b/g/n @2.4GHz, Bluetooth2.1 + EDR
Μπαταρία / Αυτονομία Slimmer and eco-friendly Li-polymer Battery, 6 hrs*
Multi-media Camera 1.3M Pixel
Audio Codec Hi-Definition Audio CODEC
Speakers Stereo Speakers
Built-in Mic Digital Array Mic
Interface 1 x Mini VGA Connector, 2 x USB 2.0, 1 x LAN RJ-45, 2 x Audio Jack (Head Phone / Mic-in), Card Reader: MMC/ SD(SDHC)
Φυσικά Χαρ/κά Διαστάσεις 262mm (W) x 178mm (D) x 18~25.7mm (H)
Βάρος 1.1Kg (2.42lbs)
Χρωματολόγιο White, Black, Blue, Pink, Sapphire Blue, Ruby Red


* Ανάλογα με το configuration του συστήματος και την κύρια χρήση του υπολογιστή.


Τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενδέχεται να τροποποιηθούν χωρίς να προηγηθεί σχετική ενημέρωση. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείστε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση :  www.asus.com