Με ανακοίνωσή της προς τους μετόχους της, η Multirama δημοσιοποίησε την υποχρεωτική δημόσια πρόταση αγοράς από την Vandervelle A.E., έναντι 2,23€ ανά μετοχή.

multiramaΠαρακάτω σας παραθέτουμε αυτούσια την σημερινή (18/5/2009) ανακοίνωση της εταιρείας Multirama προς τους μετόχους της.


Η παρούσα υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση (όπως ορίζεται κατωτέρω) απευθύνεται προς όλους τους μετόχους της Ελληνικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «MULTIRAMA ΑΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (η «Εταιρεία»), της οποίας οι μετοχές έχουν εισαχθεί και αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με τον Ν. 3461/2006 «Ενσωμάτωση στο Εθνικό Δίκαιο της Οδηγίας 2004/25/ΕΚ σχετικά με τις δημόσιες προτάσεις» (ο «Νόμος») και απευθύνεται μόνο προς πρόσωπα τα οποία μπορούν να την αποδεχθούν νόμιμα.


Συγκεκριμένα, η παρούσα Δημόσια Πρόταση και το παρόν Πληροφοριακό Δελτίο δεν αποτελεί πρόταση για αγορά μετοχών και δεν απευθύνεται με κανέναν τρόπο ή τύπο (έγγραφο ή άλλο), αμέσως ή εμμέσως, εντός ή προς οποιεσδήποτε χώρες, στις οποίες, σύμφωνα με τους οικείους νόμους, η διενέργεια της παρούσας Δημόσιας Πρότασης ή η ταχυδρόμηση / διανομή του παρόντος Πληροφοριακού Δελτίου είναι παράνομη ή αποτελεί παραβίαση οποιασδήποτε εφαρμοστέας νομοθεσίας, κανόνα ή κανονισμού (οι «Εξαιρούμενες Χώρες»). Για το λόγο αυτό, απαγορεύεται η αποστολή, διανομή, ταχυδρόμηση ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο  διάθεση ή προώθηση αντιγράφων ή αντιτύπων του παρόντος Πληροφοριακού Δελτίου και κάθε σχετικού με την παρούσα Δημόσια Πρόταση εγγράφου ή άλλου υλικού από οποιοδήποτε πρόσωπο προς ή από τις Εξαιρούμενες Χώρες.


Είναι αποκλειστική ευθύνη του εκάστοτε Μετόχου εκτός Ελλάδας που επιθυμεί να αποδεχθεί τη Δημόσια Πρόταση να ενημερωθεί και να φροντίσει για την πλήρη τήρηση των νόμων της χώρας του σε σχέση με τη Δημόσια Πρόταση. Αν είστε Μέτοχος Εκτός Ελλάδας και αμφιβάλλετε αναφορικά με το νομικό καθεστώς που σας διέπει, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον επαγγελματία σύμβουλό σας στη σχετική αλλοδαπή περιοχή δικαιοδοσίας.


Αν κάποιο πρόσωπο προωθήσει το παρόν Πληροφοριακό Δελτίο ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ή υλικό σχετιζόμενο με την παρούσα Δημόσια Πρόταση εντός, προς ή από οποιαδήποτε Εξαιρούμενη Χώρα ή χρησιμοποιήσει την αλληλογραφία ή οποιοδήποτε άλλο μέσο οποιασδήποτε Εξαιρούμενης Χώρας, το πρόσωπο αυτό θα πρέπει να επιστήσει την προσοχή του παραλήπτη στο παρόν κεφάλαιο.


Η VANDERVELLE A.E. (ο «Προτείνων»), ο Σύμβουλος και ο Διαχειριστής ουδεμία ευθύνη φέρουν για τυχόν παραβίαση από οποιονδήποτε των ανωτέρω απαγορεύσεων.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΑΞΙΩΝ

ΤΗΣ «VANDERVELLE Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ»

ΠΡΟΣ

ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

«MULTIRAMA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ

ΚΟΙΝΩΝ, ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΝ, ΜΕΤΑ ΨΗΦΟΥ, ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ € 2,23 ΑΝΑ ΜΕΤΟΧΗ

(σύμφωνα με το ν. 3461/2006)


Η VANDERVELLE A.E. (ο «Προτείνων») ανακοινώνει τα ακόλουθα:


1.       Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την συνεδρίασή του της 15ης Μαΐου 2009  ενέκρινε το Πληροφοριακό Δελτίο για την Υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση (η «Δημόσια Πρόταση») προς όλους τους κατόχους των κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών (οι «Μετοχές») εκδόσεως της Εταιρείας με την επωνυμία «MULTIRAMA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» («MULTIRAMA A.E.B.E.» ή η «Εταιρεία») αναφορικά με την αγορά του συνόλου των μετοχών.


2.       Από την Τετάρτη 20 Μαϊου 2009 και καθ’ όλη τη διάρκεια της Περιόδου Αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης, όπως ορίζεται ακολούθως, το Πληροφοριακό Δελτίο καθώς και οι Δηλώσεις Αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης θα διατίθενται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, σε όλα τα καταστήματα της Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias A.E. Από την ίδια ημερομηνία το Πληροφοριακό Δελτίο θα διατίθεται επίσης στα γραφεία της Eurobank EFG Telesis Finance Α.Ε.Π.Ε.Υ., Φιλελλήνων 10, 10557, Αθήνα, που ενεργεί ως Σύμβουλος του Προτείνοντος, καθώς και από τα γραφεία του Προτείνοντα, 23ο χλμ. Eθνικής οδού Aθηνών Λαμίας, 145 65, Αγίος Στεφάνος Αττικής.


Επίσης το Πληροφοριακό Δελτίο θα είναι διαθέσιμο από την ως άνω ημερομηνία σε ηλεκτρονική μορφή στο διαδικτυακό τόπο του Συμβούλου του Προτείνοντος (www.efgtelesis.gr), και του Χ.Α. (www.ase.gr).


3.       Η Περίοδος Αποδοχής αρχίζει την Τετάρτη 20 Μαϊου 2009 και ώρα 08:00 π.μ. και λήγει την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009 με το τέλος του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα, δηλαδή διαρκεί συνολικά 29 ημέρες.


Ο Προτείνων έχει εξουσιοδοτήσει την Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias Α.Ε. για την παραλαβή των Δηλώσεων Αποδοχής, τη μεταβίβαση των Μεταβιβαζομένων Μετοχών από τους Αποδεχόμενους Μετόχους προς τον Προτείνοντα και την καταβολή του Προσφερομένου Τιμήματος από τον Προτείνοντα στους Αποδεχόμενους Μετόχους (εφεξής «Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias» ή «Διαχειριστής»).


4.       Για την ενημέρωσή τους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, μεταξύ άλλων σχετικά με τους όρους της Δημόσιας Πρότασης και τη Διαδικασία Αποδοχής, τα πρόσωπα προς τα οποία απευθύνεται η Δημόσια Πρόταση θα πρέπει να αναφέρονται στο εγκεκριμένο και δημοσιευμένο Πληροφοριακό Δελτίο.


5.       Η παρούσα ανακοίνωση απευθύνεται μόνο προς τα πρόσωπα προς τα οποία απευθύνεται η Δημόσια Πρόταση σύμφωνα με το ανωτέρω εγκεκριμένο και δημοσιευμένο Πληροφοριακό Δελτίο.