Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η υλοποίηση του μηχανογραφικού έργου για την εγκατάσταση και λειτουργία του Soft1 ERP στην ποτοποιία Ι. Βαρβαγιάννης.

softoneΣτο πλαίσιο επενδυτικού προγράμματος, η εξ ολοκλήρου ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση προχώρησε στην τοποθέτηση νέας γραμμής εμφιάλωσης και στην ανανέωση του επιστημονικού και μηχανολογικού της εξοπλισμού. Για τη μηχανογράφηση των αυξανόμενων απαιτήσεων διαχείρισης και εξυπηρέτησης των πολυάριθμων πελατών της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η εταιρία επέλεξε το Soft1 ERP. Η υλοποίηση του έργου εγκατάστασης και λειτουργίας του νέου μηχανογραφικού συστήματος ολοκληρώθηκε από τη MICROBIT Συστήματα Δεδομένων – Κωστούρος Δημήτριος.


Η εγκατάσταση του ολοκληρωμένου μηχανογραφικού συστήματος Soft1 ERP έχει σαν αποτέλεσμα την ταχύτερη και ακριβέστερη διαχείριση των προϊόντων της εταιρίας που υπόκεινται σε ειδικό φόρο κατανάλωσης και εκτιμάται ότι θα συντελέσει θετικά στην πρόοδο της επιχείρησης, η οποία δρα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον.


Με το Soft1 ERP καλύπτεται όλο το φάσμα των εργασιών της ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ Ι. ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗΣ (Διαχείριση οινικών προϊόντων κατά μερίδα αποθήκης, παρακολούθηση φορολογικών Αποθηκών, τήρηση στοιχείων κατά Υπουργείο Γεωργίας κ.α.). Το κεντρικό κατάστημα στο Πλωμάρι Λέσβου συνδέεται με ασφάλεια on line με τα δύο υποκαταστήματά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ταυτόχρονα, έχουν αναπτυχθεί οι κατάλληλες αναφορές προκειμένου η διοίκηση να ενημερώνεται διεξοδικά και άμεσα για πλήθος ιδιαίτερα σύνθετων πληροφοριών.


Εκτός από την ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ Ι. ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗΣ, το πληροφοριακό σύστημα Soft1 έχει πληθώρα επιτυχημένων εγκαταστάσεων σε εταιρίες παραγωγής & εμπορίας οίνου και άλλων ποτών, όπως ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΑΕ, ΑΓΡΟΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΕ-ΚΤΗΜΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΕ, ΚΤΗΜΑ ΣΙΓΑΛΑ ΑΕ, ΣΕΜΕΛΗ ΑΕ, ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ, ΑΓΡΟΨΥΚΤΙΚΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΒΕΕ, ΖΗΔΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕ, κ.α.