Χρυσό Βραβείο απέσπασε η Upstream στα Mobile Advertising & Marketing Awards για «Καλύτερη Χρήση του Κινητού Τηλεφώνου για αύξηση Κερδοφορίας και Πωλήσεων»

upstreamΗ Upstream ΑΕ απέσπασε το χρυσό βραβείο για την «Καλύτερη χρήση του κινητού τηλεφώνου για αύξηση κερδοφορίας και πωλήσεων» στα βραβεία διαφήμισης και Marketing Mobile Advertising and Marketing Awards που απονεμήθηκαν στο Λονδίνο, στις 7 Μαΐου 2009.


Το διακεκριμένο βραβείο απονεμήθηκε ως αναγνώριση της επιτυχίας της καμπάνιας μέσω κινητού τηλεφώνου, «100 BMW», που λάνσαρε η Upstream με την Telefonica-O2 στην Τσεχία τον Νοέμβριο του 2008. Η ενέργεια πέτυχε μεγάλη αύξηση των κερδών για την εταιρεία και αξιοσημείωτο ενδιαφέρον από τους συνδρομητές.


Με δήλωση του, ο Chief Marketing Officer της Telefonica O2 Τσεχίας Matts Johansen, αναφέρει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για το χρυσό βραβείο που απέσπασε η ενέργεια «100 BMW» στα ΜΑΜΑ 2009. Η καμπάνια είχε τεράστια εμπορική επιτυχία για την Telefonica O2 και η έλευση αυτού του βραβείου αποτελεί αναγνώριση της σκληρής δουλειάς τόσο από τη δική μας πλευρά, όσο και από την Upstream.»


Η Upstream είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στο χώρο του Marketing μέσω κινητού τηλεφώνου, με δραστηριότητες σε πάνω από 40 χώρες. Η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στο σχεδιασμό και υλοποίηση κερδοφόρων ενεργειών μεγάλης κλίμακας για Παρόχους κινητής τηλεφωνίας, γνωστές επίσης και ως «Mega Promotions». Μέχρι σήμερα, περισσότερα από 15 εκατομμύρια καταναλωτές έχουν συμμετάσχει στις προωθητικές ενέργειες τις Upstream, συγκεντρώνοντας έσοδα άνω των 200 εκατομμυρίων ευρώ για τους Παρόχους.


Η διοργάνωση Mobile Advertising & Marketing Awards, ξεχωρίζει τις καλύτερες πρακτικές στους χώρους της κινητής τηλεφωνίας και της διαφήμισης, και επιβραβεύει τις τεχνολογίες, εταιρείες, καινοτομίες και καμπάνιες που ευνόησαν και εξέλιξαν τον κλάδο κάθε χρονιά. H εκδήλωση της απονομής των βραβείων ακολούθησε ένα ολοήμερο διεθνές συνέδριο με συμμετοχή των πρωτοπόρων του χώρου και έμφαση στη αξιοποίηση και εκμετάλλευση των δυνατοτήτων της προώθησης και διαφήμισης μέσω κινητού τηλεφώνου.