Η Ανοδος ΑΕ, πραγματοποίησε πρόσφατα τη δεύτερη παρουσίαση των εφαρμογών Adobe CS4 – στο πλαίσιο του Αdobe Creative Suite 4 Roadshow 2009.

adobeΗ πρώτη παρουσίαση έγινε στην Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με την Elite Computer Systems (Apple Authorised Reseller και Adobe VAR). Στην Αθήνα, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, στο ξενοδοχείο Τιτάνια, με παρουσία μεγάλου αριθμού δημιουργικών επαγγελματιών του ευρύτερου χώρου των γραφικών τεχνών. Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε κλήρωση με δώρα που προσφέρθηκαν από την Ανοδος ΑΕ.

Παράλληλα την Πέμπτη 14 Μαίου, η Ανοδος ΑΕ πραγματοποίησε στα γραφεία της, ειδική παρουσίαση για το ΜΑΧΟΝ Cinema 4D με τίτλο “Boost Productivity & Elevate Performance” που την παρουσίασε ο Θανάσης Ποζάντζης, Maxon Specialist. Και στις δυο εκδηλωσεις η είσοδος ήταν ελεύθερη.


Τέλος, την Παρασκευή 15 Μαϊου η Aνοδος ΑΕ ως χορηγός του Athens InDesign User Group και υποστηρίζοντας τις προσπάθειες των μελών, προσέφερε την αίθουσα παρουσιάσεων, στην έδρα της, προκειμένου να φιλοξενήσει την πρώτη συνάντηση του Athens IDUG. Στα πλαίσια της συνάντησης όσοι παρευρέθηκαν είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τον Rufus Deuchler, Adobe Design Evangelist worldwide και τον Θεμιστοκλή Χαψή, Adobe Design Evangelist Ελλάδα & Κύπρος.