Το κομψό και fashion laptop της ΗP, το Vivienne Tam special edition, συναντά τις βιτρίνες ενός εκ των μεγαλύτερων και πληρέστερων πολυκαταστημάτων της πόλης, του Attica.

hp_tam_atticaΕξωτικές παιώνιες, πολύχρωμα λουλούδια , υπέροχες αποχρώσεις στους τόνους του λιλά, ροζ και μωβ πλαισιώνουν το Vivienne Tam και την Δούκισσα Νομικού – την πρέσβειρα του HP Vivienne Tam για την Ελλάδα.


Από τις 11- 23 Μαΐου το Vivienne Tam βρίσκεται στη βιτρίνα αλλά και στον 4ο όροφο του Attica προκειμένου να δώσει την δυνατότητα στους επισκέπτες του γνωστού πολυκαταστήματος να το δουν από κοντά, να το αγγίξουν και να γνωρίσουν τις απεριόριστες δυνατότητες του πιο high tech αξεσουάρ για τη σύγχρονη γυναίκα παγκοσμίως. Παράλληλα το Σάββατο 16 Μαΐου από τις 12.00 -16.00 ένα πρωτότυπο happening θα συμβεί στην βιτρίνα του Attica. Όλοι όσοι περάσουν να γνωρίσουν από κοντά το Vivienne Tam, και θα θαυμάσουν την εμπειρία του body painting με σχέδια που θα θυμίζουν Άπω Ανατολή.


Λίγα λόγια για την συνεργασία της HP με την Vivienne Tam

Η HP συνεργάζεται με την παγκοσμίου φήμης σχεδιάστρια Vivienne Tam και λανσάρει το φορητό υπολογιστή HP Vivienne Tam Special Edition. Ο νέος φορητός υπολογιστής διακρίνεται για την κομψότητα και το design του, γεγονός που δικαιώνει τον χαρακτηρισμό του ως ο πρώτος γυναικείος ψηφιακός φάκελος.


Η HP είναι η πρώτη εταιρία υπολογιστών που συνεργάζεται με μία σχεδιάστρια μόδας παγκοσμίου φήμης και συνδυάζει τη μόδα σε ένα notebook μοναδικού design και υπεροχής. Ο ψηφιακός «φάκελος»  HP Vivienne Tam Special Edition απευθύνεται στη σύγχρονη δυναμική γυναίκα που επιθυμεί ένα top gadget χωρίς να αποχωρίζεται το στυλ σε κάθε πτυχή της πολύπλευρης ζωής της. Η Tam συνεργάστηκε με την HP για τον σχεδιασμό τόσο των αξεσουάρ, όσο και της συσκευασίας του notebook.


Λίγα λόγια για τον HP Vivienne Tam Special Edition

Ο φορητός υπολογιστής HP Vivienne Tam Special Edition αποτελεί μία μοναδική έμπνευση design, κομψότητας και μεγάλης λειτουργικότητας στη χρήση. Η επάνω επιφάνεια του notebook είναι αστραφτερά κόκκινη και ξεχειλίζει από άνθη παιώνιας που είναι και το εθνικό λουλούδι της Κίνας. Το μοτίβο της παιώνιας αποτελεί μια μοναδική μίξη Ασιατικών και Δυτικών πολιτισμών, αρχαίου και σύγχρονου στυλ, τεχνολογίας και μόδας το οποίο φθάνει στο εσωτερικό του notebook μέχρι το πληκτρολόγιο. Με το notebook προσφέρεται επίσης μια υφασμάτινη θήκη που βοηθά να προστατεύεται η εξωτερική επιφάνεια όταν ο υπολογιστής μεταφέρεται σαν τσάντα – φάκελος.


Ο φορητός υπολογιστής HP Vivienne Tam Special Edition διατίθεται ήδη στην Ελλάδα, με προτεινόμενη λιανική τιμή € 479.