H NCsoft και η ArenaNet γιορτάζουν τα 4 χρόνια του παιχνιδιού με την επίτευξη ενός ορόσημου στις πωλήσεις του πιο δημοφιλούς μη συνδρομητικού MMO.

gw-factionsΗ NCsoft®, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο ανάπτυξης και έκδοσης Διαδικτυακών Παιχνιδιών Μαζικής Συμμετοχής (MMOs), και η ArenaNetTM, το στούντιο ανάπτυξης του Guild Wars®, ανακοίνωσαν ότι παράλληλα με τα τέταρτα γενέθλια του παιχνιδιού θα εορταστεί και η επίτευξη των 6.000.000 πωλήσεων!


Με αφορμή αυτά τα γεγονότα, η ArenaNet έκανε ένα major content update που περιείχε νέο quest content και περισσότερες επιλογές για το storage.  Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το http://eu.guildwars.com/community/community-news/.


“Είναι εκπληκτικό το πως έχουν υποδεχθεί όλα αυτά τα χρόνια οι gamers το Guild Wars και είμαστε περήφανοι που τόσο το παιχνίδι όσο και η κοινότητα πίσω από αυτό συνεχίζουν να ορίζουν αλλά και επεκτείνουν το είδος του MMO.” Δήλωσε ο διευθυντής της ArenaNet Mike O’Brien. “Το γεγονός ότι όλα τα Guild Wars παίζονται χωρίς συνδρομή τα έχει κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή με τους παίκτες.”


Για περισσότερες πληροροφορίες για το Guild Wars franchise, επισκεφθείτε το http://eu.ncsoft.com/en/news/ και το http://eu.ncsoft.com/en/news/press-releases, ενώ μπορείτε να επισκεφθείτε και το site του παιχνιδιού στο http://eu.guildwars.com.


Τα παιχνίδια Guild War κυκλοφορούν και στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Μπήκον ΑΕ, επίσημο διανομέα της Ncsoft.