Στις 20 Μαΐου 2009 διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά, το ERP Forum, μία ανοικτή ημερίδα για λύσεις πληροφορικών συστημάτων ERP στο ‘Ίδρυμα Ευγενίδου.

erp-eventΤο ERP Forum 2009 τιμούν με παρουσιάσεις τους οι κ.κ. Θ. Αζάς, Διευθύνων Σύμβουλος στις ‘Ψηφιακές Ενισχύσεις ΑΕ’, η κα Ν. Νηστικάκη Ειδική Σύμβουλος στη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, καθώς και ο κος Β. Χατζηϊωάννου από την ‘Κοινωνία της Πληροφορίας’.


Φέτος έχει δοθεί μεγάλη βαρύτητα στους τρόπους  χρηματοδότησης για συστήματα  ERP, καθώς και στη δυναμική αγορά των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. Στο πνεύμα αυτό βρίσκονται και οι δύο ανοικτές συζητήσεις με το κοινό, με τίτλους : ERP: Πού βρίσκουμε τους πόρους;’, καθώς ‘Και η ΜΜΕ θέλει το ERP της’ με συντονιστή το δημοσιογράφο Γιάννη Ριζόπουλο και συμμετέχοντες στα πάνελ διακεκριμένα στελέχη πληροφορικής και εκπροσώπους επιχειρήσεων που έχουν υλοποιήσει στο χώρο τους έργα ERP.


Το πρόγραμμα πλαισιώνεται από παρουσιάσεις λύσεων ERP από τις εταιρείες SAP, SoftOne, ATC/Epicor και Entersoft. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημερίδας, θα λειτουργεί εκθεσιακός χώρος παρουσίασης των Χορηγών και Υποστηρικτών.


Στόχος της ημερίδας είναι η άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις λύσεις ERP, που υπάρχουν σήμερα και για τα πολλαπλά οφέλη τους στη σύγχρονη  επιχείρηση. Το ERP Forum 2009, απευθύνεται τόσο στις μεγάλες, όσο και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προσφέροντας ένα βήμα διεπιχειρηματικής επικοινωνίας και εξοικείωσης με το χώρο του ERP.


Την ημερίδα τιμούν ως Χορηγοί και Υποστηρικτές οι εταιρίες: ATC, EPICOR, ENTERSOFT, MICROSOFT, SAP, SOFTONE, ATHENTIS, LAWSON και SOFTECON ENTERPRISE. Υποστηρικτές Media : ΚΕΡΔΟΣ, adsl.gr, capital.gr, CHANNEL PARTNER, dte, ICT PLUS, ITPRO, ne.o, NETWEEK, NetFax, ONLINE, PCWORLD, SMARTPRESS, RETAIL TECHNOLOGY, TECHPRESS.


Η συμμετοχή στο ERP Forum 2009 είναι δωρεάν. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ηλ. διεύθυνση: www.expodata.gr/erpforum