Ως πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft, η Profile συμμετέχει στο «Banking Roadshow», που θα πραγματοποιηθεί στις 21/5 στο Microsoft Innovation Center (MIC).

profileH PROFILE ως πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft, υποστηρίζει και συμμετέχει στην εκδήλωση που πραγματοποιείται, την Πέμπτη 21 Μαΐου και ώρες 10:00-14:00 στο Microsoft Innovation Center (MIC), Βας. Σοφίας 103, Αθήνα με τίτλο  «Banking Roadshow».


Στα πλαίσια των εργασιών του συνεδρίου, η PROFILE  θα παρουσιάσει ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα Risk Management μέσω της πολυετούς συνεργασίας της με την κορυφαία εταιρεία λογισμικού – SunGard όπως επίσης και το σύστημα χρηματοοικονομικής διαχείρισης FMS – Financial Management System, τη νέα επενδυτική και τραπεζική λύση λογισμικού της εταιρείας που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων, για την επέκταση και διαχείριση των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων.


Το FMS αποτελείται από modules για διαχείριση τραπεζικών και επενδυτικών εργασιών που αφορούν λειτουργίες για διαχείριση κινδύνου, χρηματοδοτικής μίσθωσης, πληρωμών κ.ά. οι οποίες λειτουργούν είτε ως αυτόνομες λύσεις, είτε ως μέρος της επεκτάσιμης και δυναμικά παραμετροποιήσιμης πλατφόρμας.


Στην εν λόγω παρουσίαση θα αναπτυχθούν από τον κ. Νίκο Ζορμπά, Business Unit Manager, Risk & Compliance Solutions της PROFILE, οι δυνατότητες και οι νέες λειτουργίες των λύσεων της SunGard, που αντιπροσωπεύει η PROFILE και, ενδεικτικά, καλύπτουν τις περιοχές Risk Management, Treasury Management και Regulatory Compliance.


Oι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ενημερωθούν στο περίπτερο της PROFILE, για τις λύσεις που προσφέρει μέσω των επιμέρους τμημάτων της μονάδας Financial Solutions στους τομείς: Banking & Payments, Risk & Compliance και Investment Management, με τα συστήματα IMSplus, SPECTRUM, Market Data κ.ά., τα οποία τόσο αυτόνομα όσο και μέσω συνεργασιών με διεθνείς οίκους όπως SunGard, NetEconomy, Fundtech προσφέρουν στον χρηματοοικονομικό τομέα της Ελλάδας και του εξωτερικού, ολοκληρωμένη κάλυψη και συμμόρφωση σε κοινοτικές οδηγίες όπως Solvency II, SEPA, Basel II / CRD, κ.ά.


Η PROFILE είναι από χρόνια στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις και υπηρεσίες που χρησιμοποιούν τις τεχνολογικές λύσεις της διεθνούς εταιρείας λογισμικού. Στα πλαίσια της πολυετούς συνεργασίας τους, η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί ως Gold Certified Partner στα: Networking Infrastructure Solutions Competency και ISV/Software Solutions competency.