Dino-Rambo!

Ένας αφιλόξενος πλανήτης γεμάτος δεινόσαυρους και αντίπαλους στρατιώτες δοκιμάζει το ένστικτο του Joseph Turok για επιβίωση.

TurokΤο πολυαναμενόμενο first person shooter «Turok» διαδραματίζεται στο μέλλον, με πρωταγωνιστή τον Joseph Turok, έναν πρώην κομάντο και νυν μέλος μιας ομάδας ειδικών δυνάμεων, της Whiskey Company. Σκοπός της ομάδας αυτής είναι να εξουδετερώσει τον Roland Kane, τον πανίσχυρο, πλέον, ηγέτη της MendelGruman Corporation και πρώην μέντορα του Turok. Καθώς όμως το διαστημόπλοιο της Whiskey Company πλησιάζει τον πλανήτη, όπου βρίσκεται το στρατηγείο του Kane, ο ιδιωτικός του στρατός το καταρρίπτει.

Εσείς παίρνετε το ρόλο, ποιού άλλου, του σκληροτράχηλου Turok και καλείστε να αναζητήσετε τους υπόλοιπους επιζώντες συμπολεμιστές σας, να επιβιώσετε μέσα στη ζούγκλα που βρίθει από απειλητικά όντα και να αντιμετωπίσετε την MendelGruman στρατιά. Η κατάσταση δεν ακούγεται διόλου ρόδινη και οι δημιουργοί του παιχνιδιού έχουν φροντίσει να μεταφέρουν την εφιαλτική αυτή ατμόσφαιρα στο gameplay. Μπορείτε να βασιστείτε στην δύναμη πυρός των όπλων που βρίσκετε και να γαζώσετε ότι κινείται στο οπτικό σας πεδίο ή να βασιστείτε σε μια πιο stealth και… δόλια προσέγγιση, πραγματοποιώντας αθόρυβα χτυπήματα με το μαχαίρι ή το τόξο σας. Ναι, καλά διαβάσατε, το τόξο θα αποτελέσει έναν από τους καλύτερους συμμάχους σας, θυμίζοντας αρκετά αγαπημένες σκηνές δράσης από ταινίες Rambo!

Εκπληκτικά είναι και τα stealth kills με μαχαίρι, με την προοπτική να μεταφέρεται σε τρίτο πρόσωπο, ώστε η εξόντωση του αντιπάλου να διεξάγεται με… κινηματογραφική φινέτσα. Επιστρατεύοντας την πατροπαράδοτη ελληνική πονηριά, μπορείτε σε αρκετά σημεία της δράσης να εκμεταλλευτείτε τους δεινόσαυρους, στρέφοντας τους εναντίον των εχθρών σας. Όσον αφορά στον ήχο, ένα εντυπωσιακό cast ηθοποιών (Gregory Norman Cruz, Timothy Olyphant, Ron Perlman, Donnie Wahlberg, William Fichtner, Mark Rolston, Chris Judge, Lombardo Boyar, Gideon Emery, Josh Gomez, Jon Curry, Jason Harris και Steve Van Wormer), δανείζει τις φωνές του στους 3D πρωταγωνιστές του τίτλου. Τέλος, η multiplayer εμπειρία των 8 εναντίον 8 είναι συγκλονιστική, μεγιστοποιώντας, έτσι, την αντοχή του τίτλου στο χρόνο.

ΣΥΣΤΗΜΑ

X360, PS3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΓΡΑΦΙΚΑ: 9,5

ΗΧΟΣ: 9

GAMEPLAY: 9

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ: 9

ΣΥΝΟΛΙΚΑ: 9

ΔΙΑΘΕΣΗ

Centric Multimedia