Ηγετική θεωρείται πλέον η θέση της INTRASOFT International στην αγορά SAP μετά την απόκτηση του πελατολόγιου SAP της LAVISOFT A.E.

intrasoftΗ INTRASOFT International, θυγατρική της Intracom IT Services, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για δυναμική επέκταση στο χώρο του SAP  απέκτησε πρόσφατα το πελατολόγιο SAP της LAVISOFT Α.Ε., δημιουργώντας πλέον μία από τις ισχυρότερες και δυναμικότερες παρουσίες στην Ελληνική αγορά λύσεων SAP. Το αρχικό τίμημα της συμφωνήθηκε  σε 2,5 εκ. ΕΥΡΩ, το οποίο θα επαναξιολογηθεί και θα οριστικοποιηθεί από τις 2 εταιρείες το πρώτο εξάμηνο του 2010, βάσει των μέχρι τότε επιτευχθέντων αποτελεσμάτων.


Ο κλάδος SAP της INTRASOFT International, με στελεχιακό πλέον δυναμικό άνω των 50 εξειδικευμένων συμβούλων, παρέχει υπηρεσίες και λύσεις SAP σε περισσότερες από 70 επιχειρήσεις. Στο πελατολόγιο αυτό περιλαμβάνονται ελληνικές μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και μεγάλοι πολυεθνικοί οργανισμοί, που δραστηριοποιούνται σε ευρεία γκάμα κλάδων της αγοράς. Η INTRASOFT International, η οποία πρόσφατα ανακηρύχτηκε Gold Channel Partner της SAP, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, αξιοποιώντας ένα ευρύ φάσμα λύσεων της SAP, από τις παραδοσιακές ERP εφαρμογές μέχρι λύσεις Business Intelligence, CRM, Exchange Infrastructure και Portal.


Όπως δήλωσε ο κ. Αθανάσιος Κωτσής, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International: “Οι λύσεις SAP αποτελούν στρατηγική επιλογή μας. Από το 2001 επενδύουμε συστηματικά στο χώρο αυτό, δημιουργώντας μία από τις πλέον αξιόπιστες και καταξιωμένες ομάδες συμβούλων κι έναν από τους σημαντικότερους συνεργάτες της SAP στην Ελλάδα. Σήμερα επενδύουμε περαιτέρω, τριπλασιάζοντας την ομάδα μας και το πελατολόγιό μας, εξασφαλίζοντας όχι μόνο μία ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά, αλλά και τις προϋποθέσεις για μια δυναμική επέκταση τόσο στην Δυτική Ευρώπη, όπου έχουμε ήδη μια δωδεκαετή επιτυχημένη παρουσία ως ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές λύσεων ICT, αλλά και σε αναπτυσσόμενες αγορές,  όπου οι λύσεις SAP παρουσιάζουν μία εντυπωσιακή δυναμική ανάπτυξης. “.