Τη νέα σειρά επαγγελματικών οθονών μεγάλων διαστάσεων 460UT(n) με το λεπτότερο πλαίσιο στον κόσμο (2,4 χιλ.) παρουσιάζει στην ελληνική αγορά η Samsung.

Samsung 460UT(n)

Samsung 460UT(n)

Το πλαίσιο των  νέων οθονών δεν ξεπερνά τα 2,4 χιλιοστά σε πλάτος, ενώ είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να αποδίδουν τη μέγιστη δυνατή επιφάνεια προβολής.Το εκπληκτικά λεπτό πλαίσιό τους επιτρέπει τη δημιουργία εντυπωσιακών γιγαντο-οθονών (video wall), ιδανικών για εκθεσιακούς χώρους, αθλητικές εγκαταστάσεις και εμπορικά κέντρα.


Παράλληλα, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία MagicInfo, οι οθόνες Samsung 460UT(n) προσφέρουν αυξημένες δυνατότητες δικτύωσης, επιτρέποντας τη δημιουργία ενός εκτεταμένου περιβάλλοντος δικτύου, καθώς και την εύκολη διαχείριση περιεχομένου, που μπορεί να προερχέται μέχρι και από 125 διαφορετικούς υπολογιστές.


Οι νέες, επαγγελματικές οθόνες της Samsung είναι υψηλής ευκρίνειας και φωτεινότητας, με ευρεία γωνία θέασης, για άριστη προβολή ακόμη και σε δυσμενείς συνθήκες περιβάλλοντος. Μέσω της τεχνολογίας ψηφιακών ενδείξεων DID (Digital Information Display), οι νέες Samsung 460UT(n) παρέχουν στους θεατές τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με το περιεχόμενο της επιλογής τους, ενώ η ίδια τεχνολογία διασφαλίζει την ομαλή και αξιόπιστη λειτουργία τους παρά την πιθανή εκτεταμένη χρήση τους.