Ισχυρή ανάπτυξη στις ψηφιακές υπηρεσίες ACDS και σύγχρονες εξατομικευμένες λύσεις τηλεφωνίας προσφέρονται από τα 120 καταστήματα Alpha Copy / Nokia Stores στην Ελλάδα.

alpha-copyΜε τις ομιλίες των κ.κ. Τσαγκαδά και Καλογιάννη ξεκίνησε σήμερα η ενημέρωση συντακτών από την Alpha Copy, παρουσία του προέδρου της, Σταύρου Κωνσταντινίδη.


Αναλυτικότερα, το δίκτυο εξειδικευμένων καταστημάτων Alpha Copy / Nokia Stores βρίσκεται από το 1998 στη διάθεση των συνεργατών και πελατών με γνώμονα και αποκλειστικό στόχο την ποιοτική υποστήριξη και εξυπηρέτηση των πολυάριθμων κατόχων κινητών συσκευών Nokia.


Η Alpha Copy / Nokia ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εποχής, προσφέρει καινοτόμες λύσεις σε μια πλήρη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών, εναρμονισμένων με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Στο πλαίσιο αυτό, η Alpha Copy / Nokia επενδύει με συνέπεια στη διαρκή ανάπτυξη του δικτύου η οποία αποτελεί το επίκεντρο των εσωτερικών δομών και οργάνωσης της εταιρίας.


Μέσα από το πανελλαδικό δίκτυο των 120 καταστημάτων Alpha Copy / Nokia Stores (ACNS), παρέχεται ενημέρωση και κυρίως εκπαίδευση του καταναλωτή σε όλες τις νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες Nokia, εξασφαλίζοντας τη μοναδική αυθεντική εμπειρία χρήσης Nokia. Η Alpha Copy / Nokia δραστηριοποιείται με το δίκτυο της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη στις χώρες: Κύπρο, Σερβία, FYROM και Αλβανία.


Παράλληλα, με την τεχνογνωσία της η Alpha Copy, προσφέρει αξιόπιστα και ποιοτικά προϊόντα καθώς και ταχύτατες ψηφιακές τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής και εξοικονομούν στον καταναλωτή πολύτιμο χρόνο. Το δίκτυο καταστημάτων Alpha Copy/ Nokia Stores βασικός άξονας της Alpha Copy εφαρμόζει στην καθημερινότητα τις αξίες για την «ποιότητα στην επικοινωνία» και τις μεταφέρει με αξιοπιστία σε κάθε επαφή και επικοινωνία με τον τελικό καταναλωτή. Στο δίκτυο παρέχεται ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον με μια διευρυμένη σειρά επιλογών σε κινητές συσκευές και γνήσια παρελκόμεα Nokia, υπηρεσίες Nokia και πακέτα συνδέσεων ανάλογα με τις εξειδικευμένες ανάγκες του.


Επιπλέον, βασική προτεραιότητα για την Alpha Copy / Nokia αποτελούν οι ψηφιακές υπηρεσίες πλέον. Στα Alpha Copy / Nokia Stores υιοθετείται η πεποίθηση ότι καθώς η πληθώρα των συσκευών συνεχώς αυξάνεται, οι συσκευές που θα ξεχωρίσουν είναι εκείνες που θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν επιπλέον ψηφιακές υπηρεσίες. Στο σημείο αυτό, καίριο ρόλο καλείται επίσης να διαδραματίσει το εξειδικευμένο δίκτυο Alpha Copy / Nokia Stores στην παροχή εκπαιδευτικής υποστήριξης αλλά και της κατάλληλης ενημέρωσης του καταναλωτή για τη μεταφορά τεχνογνωσίας στη νέα ψηφιακή εμπειρία Nokia. Οι συσκευές Nokia διαθέτουν εκείνα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να υποστηρίξουν και να αναδείξουν τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές που χρειάζεται ο σημερινός καταναλωτής. Η Nokia προσφέρει μία νέα, αξιόπιστη πηγή υπηρεσιών (Ovi), και το δίκτυο καταστημάτων Alpha Copy / Nokia Stores μεταφέρει την τεχνογνωσία αυτή στην αγορά με συνέπεια και αξιοπιστία.


Οι ψηφιακές υπηρεσίες της Alpha Copy λειτουργούν υπό μια κοινή ομπρέλα που έχει διακριτικό τίτλο Alpha Copy/ Digital Service (ACDS). Συγκεκριμένα, μέσω ενός απλού στη χρήση λογισμικού ο καταναλωτής απολαμβάνει εξατομικευμένες ψηφιακές υπηρεσίες για το κινητό του κάτω από την ομπρέλα ACDS:


o Άυλες Κάρτες Ανανέωσης Χρόνου Ομιλίας κινητών τηλεφώνων για όλα τα δίκτυα
o Υπηρεσίες Χαρτών και Πλοήγησης Nokia Maps
o Υπηρεσία Πρόγνωσης Καιρού ForecaWeather
o Υπηρεσία Προστασίας Κινητών Συσκευών F-Secure Mobile Security
o Μουσική, Παιχνίδι, Επαγγελματικές εφαρμογές και Υπηρεσίες αναμένονται να προστεθούν σύντομα.


Ταυτόχρονα, η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει καταστήσει τις κινητές συσκευές Nokia όχι μόνο κινητά τηλέφωνα, αλλά πολυδιάστατες συσκευές πολυμέσων, που σε αυτές έχει επικεντρωθεί η σύγκλιση τεχνολογιών. Με τις κινητές συσκευές, ο καταναλωτής μπορεί να διασκεδάσει ακούγοντας την αγαπημένη του μουσική στο ραδιόφωνο ή τον music player, να δει την αγαπημένη του ταινία, να παίξει τα πιο πρόσφατα ηλεκτρονικά παιχνίδια, να πλοηγηθεί στο internet και να διαβάσει τα email του, να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στον κόσμο βλέποντας τηλεόραση, να φωτογραφίσει και να εκτυπώσει τις φωτογραφίες του, να κρατήσει σε βίντεο ποιότητας παρόμοια με DVD τις αγαπημένες στιγμές του, και όλα αυτά να τα έχει πάντα μαζί του ενώ κινείται ή ακόμα και να τα προβάλλει στην τηλεόρασή του, όποτε αυτός θελήσει.


Σε αυτή τη νέα και συνεχώς εξελισσόμενη εποχή για την επικοινωνία, τα Alpha Copy / Nokia Stores διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο και συνεχώς διανοίγουν νέους ορίζοντες στην επικοινωνία επεκτείνοντας τόσο τις ψηφιακές υπηρεσίες τους, όσο και το ίδιο το δίκτυο Alpha Copy / Nokia Stores ( ACNS ) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.