Master of disaster!

Ανακαλύψτε το… κτήνος που κρύβετε μέσα σας, χάρη στην πιο πετυχημένη μεταφορά σε videogame του πιο cult τέρατος που έχει γνωρίσει ποτέ η μεγάλη οθόνη: του Godzilla!

UnleashedΈνα fighting game… γιγαντιαίων διαστάσεων υπόσχεται η Atari με την κυκλοφορία του «Godzilla: Unleashed». Ειδικά σχεδιασμένο για το Nintendo Wii (κυκλοφορεί επίσης για Nintendo DS και PS2), το νέο παιχνίδι επιτρέπει καταστροφικές μονομαχίες σε περιβάλλον πόλης, πλαισιωμένες από ένα πρωτότυπο μη γραμμικό σενάριο. Ο τίτλος «King of the Monsters» περιμένει να τον διεκδικήσετε, διαλέγοντας κάποιο από τα 23 playable τέρατα (καινούρια αλλά και κλασικά). Το σύστημα μάχης επιτρέπει, μεταξύ άλλων, μάχες σώμα με σώμα, λαβές, θανατηφόρες ανάσες, ενώ τα διάσπαρτα power ups κάνουν τον χαρακτήρα σας ακόμα πιο δυνατό, ταχύ και θεόρατο. Παράλληλα, το «four player battle mode» επιτρέπει σε 4 παίκτες να ριχτούν σε ένα party καταστροφής άνευ προηγουμένου!

Θαυμάστε, λοιπόν, πρωταγωνιστές όπως οι Godzilla, Giran, Ghidora, Biollante, Mothra και άλλες cult φυσιογνωμίες θρυλικών Bmovies σε σκηνές που καταλήγουν σε τόνους από συντρίμμια κι ερείπια. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στην έκδοση για DS υπάρχει twoplayer cooperative mode, με δράση που εκμεταλλεύεται και τις δυο οθόνες της φορητής παιχνιδομηχανής της Nintendo.

ΣΥΣΤΗΜΑ

Wii, DS, PS2

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΓΡΑΦΙΚΑ: 8

ΗΧΟΣ: 8

GAMEPLAY: 8

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ: 8

ΣΥΝΟΛΙΚΑ: 8

ΔΙΑΘΕΣΗ

Atari