Ακουστικά για τους… επαγγελματίες του gaming, με τη βαριά υπογραφή Sound BlasterX της Creative.

Tα ακουστικά «Sound BlasterX H5: Tournament Edition», όπως άλλωστε προδίδει και το όνομά τους, είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση των εξαιρετικών BlasterX H5, έχοντας πάντα ως κατεύθυνση να υπηρετήσουν το κοινό των φανατικών gamers.

Βελτιωμένοι οδηγοί και αυξημένη ευαισθησία είναι δυο από τα σημαντικότερα προτερήματα των καινούριων H5, με την άνετη εφαρμογή να εξακολουθεί να συγκαταλέγεται στα διαχρονικά πλεονεκτήματα των Sound BlasterX headsets. Τα earcups φέρουν πάνω τους ένα brushed metal δίσκο, γεγονός που προσδίδει μια ξεχωριστή αίσθηση ποιότητας και στυλ στην κατασκευή.

Πολυτελές, μα ετοιμοπόλεμο, το Sound BlasterX H5 gaming headset είναι αρκετά ελαφρύ, ώστε να μπορείτε να το ξεχνάτε στο κεφάλι σας με τις ώρες, όσο δίνετε τις μάχες σας online και offline. Μην επιτρέψετε, ωστόσο, στο χαμηλό βάρος του να σας ξεγελάσει, καθώς το H5 είναι ανθεκτικό στα δύσκολα, αφού κατασκευάζεται από ενισχυμένο αλουμίνιο, ικανό να ξεπεράσει τις… κακουχίες της έντονης, καθημερινής χρήσης.

Μεγάλοι 50 χιλ. fullspectrum οδηγοί θα… πλημμυρίσουν τα αυτιά σας με καθαρό, δυνατό και ακριβή ήχο, επιτρέποντάς σας να βιώσετε στο μάξιμουμ κάθε εκκωφαντική ανταλλαγή πυρών.

Επανασχεδιασμένο είναι και το αποσπώμενο μικρόφωνο, το οποίο, χάρη στη λειτουργία noise-reduction, απομονώνει τη φωνή σας από τη φασαρία του χώρου, ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε με τους «συμπολεμιστές» σας με αμεσότητα και σαφήνεια. Το ποιοτικό καλώδιο αντοχής, μήκους 1,2 μ. με βύσματα τεσσάρων πόλων/3,5 χιλ., ενσωματώνει το χειριστήριο ελέγχου έντασης ήχου, όπως και τις λειτουργίες on-off, pause, play και απάντηση κλήσης, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως handsfree για το κινητό ή το tablet σας, ενώ ένα επιπλέον καλώδιο 1,2 μ. μπορεί να λειτουργήσει ως audio/microphone splitter για τη σύνδεση με το PC σας στις ξεχωριστές υποδοχές audio και mic.

Τέλος, οι φίλοι του PC gaming μπορούν να εγκαταστήσουν την Windows εφαρμογή «Sound BlasterX Acoustic Engine Lite», η οποία παρέχει εναλλακτικά preset audio profiles, σεταρισμένα σύμφωνα με τις ρυθμίσεις ήχου των δημοφιλέστερων σύγχρονων παιχνιδιών.

Με μια ματιά
Audio drivers 50 χιλ. fullspectrum neodymium magnet l Συχνότητα απόκρισης 20Hz ~ 20kHz l Υποδοχή 3,5 χιλ. stereo l Αντίσταση 32Ω