Η LG θα παρουσιάσει τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης για το σπίτι καθώς και τους εξωτερικούς και δημόσιους χώρους

Την επόμενη εβδομάδα στην CES 2017 στο Λας Βέγκας, η LG Electronics (LG) θα κάνει προεπισκόπηση των προηγμένων ρομποτικών τεχνολογιών επιδεικνύοντας τις καινοτομίες της LG στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης και αναμένεται να είναι ένα από τα πιο σημαντικά θέματα της CES 2017.

Αξιοποιώντας την αναλυτική και δυνατή επεξεργαστική ισχύ, η σειρά ρομποτικής της LG θα είναι σε θέση να περιηγηθεί σε σύνθετα περιβάλλοντα και να αποκρυπτογραφήσει την πιο αποδοτική και αποτελεσματική πορεία για την εκτέλεση εργασιών, κάνοντας τη ζωή των ανθρώπων ευκολότερη.

Πέρα από την καινοτομία των τεχνολογιών της LG που ήδη βρίσκονται στην αυτοματοποιημένη ηλεκτρική σκούπα HOMBOT, η πρώτη ρομποτική τεχνολογία της εταιρείας που δε χρησιμοποιείται σε συσκευή καθαρισμού ενσωματώνει την τεχνολογία της Τεχνητής Νοημοσύνης επιτρέποντας τη χρήση της σε οικίες, σε συνδυασμό με άλλες έξυπνες συσκευές, σε εξωτερικούς καθώς και σε δημόσιους χώρους:

  • Το “Hub Robot” της LG που έχει σχεδιαστεί για χρήση στο σπίτι, αναμένεται να λειτουργεί ως ‘έξυπνη πύλη’ (Smart gateway) καθώς και ως ‘προσωπικός βοηθός’ για τους καταναλωτές.

  • Ένα άλλο ρομπότ που θα είναι διαθέσιμο στην CES 2017 θα παρουσιάσει νέες δυνατότητες για τη φροντίδα της αυλής και του κήπου.

  • Η σειρά ρομποτικής της LG θα περιλαμβάνει επίσης μοντέλα που έχουν σχεδιαστεί για εμπορική χρήση σε δημόσιους χώρους, όπως αεροδρόμια και ξενοδοχεία συμβάλλοντας στη βελτίωση της εμπειρίας του ταξιδιώτη.

Η νέα σειρά ρομποτικής της LG θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου της LG στην CES στις 4 Ιανουαρίου στις 8:00 π.μ.(PST) στο Mandalay Bay Resort & Casino στο Λας Βέγκας, ενώ θα είναι διαθέσιμη και στο περίπτερο της LG (Κεντρική Αίθουσα #11100) στο Συνεδριακό Κέντρο του Λας Βέγκας από τις 5 μέχρι τις 8 Ιανουαρίου.