Η Dell EMC ανακοινώνει προηγμένες δυνατότητες για τα συστήματα αποθήκευσης της Σειράς SC, που ανήκουν στη μεσαία κατηγορία της αγοράς storage.

Διαλειτουργικά με τις κορυφαίες, παγκοσμίως, λύσεις διαχείρισης αποθήκευσης, φορητότητας και προστασίας δεδομένων, που μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμες μόνο για τους πελάτες της EMC.

Μια κεντρική αρχή της στρατηγικής του χαρτοφυλακίου της Dell EMC, είναι να προσφέρει στους πελάτες το καλύτερο δυνατό εύρος επιλογών και ευελιξίας, ανεξαρτήτως του προβλήματος που επιδιώκουν να επιλύσουν. Η Dell EMC επεκτείνει, με γρήγορους ρυθμούς, καίριες δυνατότητες του Dell EMC™ software, με στόχο να συμπεριλάβει και τη Σειρά SC, με τρόπο που να επιτρέπει στους πελάτες να συνδυάζουν προϊόντα και υπηρεσίες αποθήκευσης από την Dell και την EMC που υπάρχουν στις επιχειρήσεις τους, ενώ παράλληλα αξιοποιούν το πλεονέκτημα της κοινής εμπειρίας χρήσης, μέσα από ένα κοινό περιβάλλον διαχείρισης αποθήκευσης, κοινά χαρακτηριστικά προστασίας δεδομένων και δυνατότητες φορητότητας.

“Η στρατηγική για το χαρτοφυλάκιό μας εστιάζει στις επιλογές” σχολιάζει ο Jeff Boudreau, SVP and General Manager, Midrange Storage, Dell EMC.  “Με τη σημερινή ανακοίνωση, δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες της Σειράς SC να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τα προϊόντα στα οποία έχουν επενδύσει και παράλληλα να αποκτήσουν πρόσβαση σε εντυπωσιακές νέες δυνατότητες, καθώς η Dell EMC συνεχίζει να συνδυάζει τις αποθηκευτικές μας λύσεις σε ένα ενιαίο χαρτοφυλάκιο”.

Η ενσωμάτωση περιλαμβάνει διαχείριση αποθήκευσης, προστασία δεδομένων και φορητότητα.

 Η Dell EMC έχει προχωρήσει στην επέκταση της κάλυψης των παρακάτω λύσεων software και hardware, για τα αποθηκευτικά συστήματα της Σειράς SC:

Διαχείριση αποθήκευσης και φορητότητα

  • Σουίτα Dell EMC ViPR®: αποτελείται από το ViPR Controller και το ViPR Storage Resource Management (SRM) και παρέχει αυτοματοποιημένη διερεύνηση και ανάληψη δράσης, σχεδιασμένη για ετερογενείς συστοιχίες αποθήκευσης.
  • Τεχνολογία Dell EMC Intelligent Data Mobility (IDM): επιτρέπει ομαλή και ενιαία μετάβαση σε νεότερα συστήματα σε καθορισμένo, ανάλογο ρυθμό.
  • Dell EMC PowerPath® software: υψηλής απόδοσης multipath software που αυτοματοποιεί τη διαχείριση της διαδρομής των δεδομένων, της επαναφοράς από σφάλμα και της επανάκτησης, ενώ παράλληλα βελτιστοποιεί την εξισορρόπηση του φόρτου και διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα των εφαρμογών, αλλά και την απόδοση, σε αντίθεση με τις περισσότερες εγγενείς λειτουργείες των λειτουργικών συστημάτων οι οποίες περιλαμβάνουν πολλαπλές διαδρομές (MPIO).
  • Συστήματα Dell EMC VPLEX®: παρέχουν συνεχή διαθεσιμότητα και φορητότητα δεδομένων, διασφαλίζοντας την αδιάλειπτη λειτουργία για όλες τις κρίσιμες εφαρμογές, προσφέροντας πλέον, διπλάσια απόδοση, οικονομική λύση All-Flash και πλήρη υποστήριξη για τη Σειρά SC.
  • Τεχνολογία Dell EMC CloudArray: αποθήκευση ενοποιημένη με το cloud, που επεκτείνει τα τοπικά αποθηκευτικά συστήματα μέσω οικονομικής αύξησης της χωρητικότητας στο cloud.

Προστασία δεδομένων

  • Συστήματα Dell EMC Data Domain ®: Σύμφωνα με την IDC, η EMC, πριν την ένωσή της με την Dell, βρισκόταν στην 1η θέση στα εξειδικευμένα συστήματα λήψης αντιγράφων ασφαλείας (Purpose Built Backup Appliance
    [i], παρέχοντας πρωτοποριακή απόδοση και αποτελεσματικότητα, για de-duplicated backup και ανάκτηση δεδομένων σε συστήματα της Σειράς SC.
  • Dell EMC Data Protection Suitefor Backup με τεχνολογίες Avamar® και NetWorker®: παρέχει υψηλής απόδοσης backup και ανάκτηση για συστήματα της σειράς SC, περιλαμβάνοντας de-duplication backup σε Data Domain, backup σε δίσκο, backup σε ταινία και μακράς διάρκειας διατήρηση στο cloud, καθώς και ολοκληρωμένη παρακολούθηση backup, ανάλυση και αναφορά.
  • Dell EMC RecoverPoint® for Virtual Machines: μια απλή και αποδοτική λύση για επαναφορά λειτουργιών μετά από καταστροφικό συμβάν, για εφαρμογές virtualized, σε περιβάλλοντα VMware.

Διαθεσιμότητα

Η σειρά προϊόντων διαχείρισης αποθήκευσης, προστασίας δεδομένων και φορητότητας της Dell EMC, που αναφέρονται παραπάνω, είναι άμεσα διαθέσιμη για τη Σειρά SC, εκτός από τα ViPR SRM και PowerPath, η υποστήριξη των οποίων αναμένεται μέχρι το τέλος του 2016.

 

 i IDC Purpose Built Backup Appliance (PBBA) Tracker 2016Q2. Η κατάταξη αφορά τα έσοδα πωλητή κατά το 2016Q2