Στρατηγός στο Wii

Ένας μοναδικός συνδυασμός 3rd person action με realtime strategy θα μετατρέψει το σαλόνι σας σε στρατηγείο!

Battalion Wars 2Στο «Battalion Wars 2» αποκτάτε πλήρη έλεγχο μιας τεράστιας ποικιλίας στρατιωτών και οχημάτων, από tanks και ελικόπτερα μέχρι πολεμικά πλοία και υποβρύχια. Σκοπός είναι να κατατροπώσετε τον αντίπαλο στο πεδίο της μάχης, δίχως, όμως, να παραμελείτε τις στρατηγικές επιλογές που οδηγούν στη νίκη. Καλείστε να χρησιμοποιήσετε σωστά τα πλεονεκτήματα που σας παρέχει το οπλοστάσιό σας και να εξουδετερώσετε τα ατού του αντιπάλου. Με την βοήθεια της ασύρματης WiFi συνδεσιμότητας του Wii στο internet μπορείτε να παίξετε με παίκτες από κάθε γωνιά του πλανήτη (ως αντίπαλοι ή συμπαίκτες) σε 3 modes (skirmish, assault και coop) και 16 multiplayer levels.

Για τους λιγότερο… «κοινωνικούς» 20 singleplayer αποστολές σας προκαλούν να σημαδέψτε στην οθόνη με ακρίβεια χάρη στο Wii Remote και να σπείρετε πανικό στις τάξεις του εχθρού σε ξηρά, αέρα και θάλασσα! Όσον αφορά στο σενάριο, ξεκινά με τις φήμες για τις προσπάθειες της υπερδύναμης Solar Empire να κατασκευάσει ένα υπερόπλο μαζικής καταστροφής. Ο διοικητής Pierce και ο στρατηγός Windsor των Anglo Isles περνούν στην αντεπίθεση, τη στιγμή που ο στρατηγός Herman και η Ταξίαρχος Betty (εμείς γιατί δεν είχαμε τέτοιες στα Τεθωρακισμένα;) της Western Frontier φρουρούν τα σύνορα και βοηθούν την αυτοκράτειρα LeiQo and και τον ναύαρχο AQira στην απώθηση των εισβολέων.

Τα υπόλοιπα έθνη του πλανήτη αρχίζουν και επιλέγουν παράταξη, με αποτέλεσμα η σύρραξη να κλιμακωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Τελικά, αποδεικνύεται πως μια σκοτεινή φυσιογνωμία κινεί παρασκηνιακά τα νήματα αυτού του πολέμου, εκμεταλλευόμενη την αιώνια διαμάχη της Iron Legion με την Solar Empire. Η συνέχεια επί της οθόνης…

Στρατιωτικές μονάδες

Rifles, Machine Guns, Mortars, Bazookas, Flame-throwers, Anti-Air Missiles, Jeeps, Light Tanks, Heavy Tanks, Anti-Air Vehicles, Artillery, BattleStations, Helicopter Gunships, Jet Fighters, Heavy Bombers, Strato-Destroyers, Submarines, Frigates, Battleships, Dreadnoughts.

ΣΥΣΤΗΜΑ

Wii

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΓΡΑΦΙΚΑ: 8,5

ΗΧΟΣ: 8,5

GAMEPLAY: 9

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ: 9

ΣΥΝΟΛΙΚΑ: 9

ΔΙΑΘΕΣΗ

Nortec