H CD Media και η Ubisoft σας προσκαλούν στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι της χρονιάς με άρωμα gaming, στις 23 Δεκεμβρίου 2016 στο ID 27.7.365.

Το Ubisoft Party φέρνει την διαδραστική ψυχαγωγία στην χώρα μας, σε ένα μοναδικό πάρτι στο κέντρο της Αθήνας συνδυάζοντας μουσική, χορό, αμέτρητες δραστηριότητες και gaming. Είτε θέλετε να διασκεδάσετε σε ξέφρενους ρυθμούς, είτε να δοκιμάσετε μερικούς από τους επερχόμενους τίτλους της εταιρείας, το Ubisoft Party είναι η πιο must εμπειρία για τα φετινά Χριστούγεννα και ο καλύτερος τρόπος να αποχαιρετήσετε το 2016.
Με παρουσιαστή τον αγαπημένο Διονύση Ατζαράκη από το Cinethete και πολλά ακόμα μεγάλα ονόματα να δίνουν το ηχηρό παρόν τους, στο Ubisoft Party θα πραγματοποιηθούν πολλές συναρπαστικές δραστηριότητες, όπως εντυπωσιακά Make Up Arts, μεγάλοι διαγωνισμοί, quiz γνώσεων, φαντασμαγορικά dance shows, cosplays από τους τίτλους της Ubisoft αλλά και όλη την pop κουλτούρα, break dance και ξεκαρδιστικά Stand Up comedies.


Oι επισκέπτες επίσης θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν αγαπημένους τίτλους της Ubisoft όπως τα For Honor που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, τα Watch Dogs 2, Just Dance, Steep κι άλλα, ενώ όσοι έχουν κλείσει προσκλήσεις μέσα από το ubinight.gr, θα έχουν προτεραιότητα στα κλειστά booths των παιχνιδιών και θα μπαίνουν απευθείας σε κληρώσεις για συλλεκτικά δώρα. Οπότε μην ξεχάσετε να έχετε στο κινητό σας, την δική σας πρόσκληση με τον προσωπικό σας αριθμό!
Τέλος, το μεγάλο challenge του παιχνιδιού Just Dance θα εκτοξεύσει την βραδιά με εντυπωσιακές φιγούρες και αμέτρητα δώρα. Σε περίπτωση που δεν έχετε κατεβάσει ακόμα την δωρεάν εφαρμογή του παιχνιδιού, μην χάνετε άλλο χρόνο. Κατεβάστε την από το επίσημο site του Just Dance, και ετοιμαστείτε για την μεγαλύτερη χορευτική πρόκληση των Χριστουγέννων.
Η πιο ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης σας περιμένει λίγο πριν το τέλος του χρόνου. Μην λείψει κανείς!