Με τις πολυβραβευμένες λύσεις για ολοκληρωμένη και ισχυρή προστασία από τους κινδύνους του κυβερνοχώρου θωρακίζει η Eset Hellas  το ΚΕΘΕΑ , χορηγώντας στον οργανισμό 400 άδειες.

Χάρη στην τεχνολογία της ESET, περίπου 100 μονάδες του οργανισμού σε όλη την Ελλάδα διατηρούν απόλυτα προστατευμένους τους υπολογιστές, τους servers, τα smartphone & τα tablet, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν το έργο τους ασφαλείς από τις ψηφιακές απειλές.

«Το όραμα της ESET για έναν πιο ασφαλή ψηφιακό κόσμο, όπου όλοι θα απολαμβάνουν την τεχνολογία με ασφάλεια, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία όταν ενισχύει τις προσπάθειες οργανισμών όπως το ΚΕΘΕΑ. Με μεγάλη χαρά προσφέρουμε και φέτος τη βοήθειά μας, ευελπιστώντας ότι η τεχνολογία της ESET θα αποτελέσει ένα σημαντικό σύμμαχο του οργανισμού στο κοινωνικό του έργο» δήλωσε ο κ. Δήμης Στρούθος, Γενικός Διευθυντής ESET Ελλάδας και Κύπρου.

To ESET Endpoint Antivirus επιλέχθηκε να προστατέψει το ΚΕΘΕΑ καθώς αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις για ολοκληρωμένη προστασία Endpoint για Windows και macOS. Διαθέτει ανώτερη τεχνολογία εντοπισμού και υποστήριξη virtualization, υποστηρίζει εικονικές μηχανές ενώ χάρη στις λειτουργίες Exploit Blocker και Advanced Memory Scanner είναι σε θέση να εξουδετερώνει όλες τις εξελιγμένες απειλές. Όπως όλες οι λύσεις της ESET απελευθερώνει περισσότερους πόρους συστήματος, ενώ μέσω της web κονσόλας ESET Remote Administrator μπορεί να διαχειριστεί από απόσταση.