Η Alpha Copy παρουσιάζει ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος το PopCatcher – The Ripper, ένα πρωτοποριακό προϊόν με  παγκόσμια αναγνωρισμένη καινοτόμα τεχνολογία.

alpha-copy

Το PopCatcher – The Ripper, είναι ένα ραδιόφωνο με ενσωματωμένη τεχνολογία εγγραφής μουσικής με το οποίο ο κάτοχός του μπορεί να αποθηκεύσει δωρεάν και νόμιμα για προσωπική του χρήση, τραγούδια χωρίς να χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο ή στον υπολογιστή.

Το έξυπνο αυτό gadget έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίζει τα τραγούδια που μεταδίδει ο ραδιοφωνικός σταθμός, απομονώνοντας τις διαφημίσεις ή τη φωνή του ραδιοφωνικού παραγωγού, και να τα αποθηκεύει ψηφιακά σε μορφή mp3. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο  κάτοχός του είναι να επιλέξει τον αγαπημένο του ραδιοφωνικό σταθμό και να εισάγει την κάρτα μνήμης SD/MMC/MS ή μία μονάδα μνήμης USB.  Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα αυτόματης μεταφοράς των τραγουδιών σε οποιαδήποτε συμβατή μουσική συσκευή όπως Mp3 Players, Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα κλπ.)

Διαθέτει ενσωματωμένα και υψηλής ποιότητας μεγάφωνα από τα οποία ο καταναλωτής  μπορεί απλά να ακούσει ραδιόφωνο ή τα αγαπημένα του τραγούδια, που έχει ήδη αποθηκεύσει

Για τη μοναδική αυτή πρωτοποριακή του λειτουργία, το PopCatcher – The Ripper έχει αποσπάσει από τη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας καταναλωτικών προϊόντων CES το βραβείο Innovation Honoree για τα έτη 2008 και 2009 και είναι επίσης κάτοχος του βραβείου Peer Awards 2009.

Το PopCatcher – The Ripper διατίθεται στα ACNStores, καθώς και στο δίκτυο καταστημάτων Γερμανός, e-Shop και Fnac.

Τα συνεχώς αναβαθμιζόμενα σημεία εξυπηρέτησης  ACNStores, προσφέρουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να γνωρίσει το σύνολο των προϊόντων Nokia, τις νέες πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες και παράλληλα τον εκπαιδεύουν για όλα τα κριτήρια επιλογής των προϊόντων που καλύπτουν εξατομικευμένα τις ανάγκες του σε όλες τις κατηγορίες.

Η Alpha Copy, διαθέτει 200 σημεία εξυπηρέτησης ACNStores σε Ελλάδα, Κύπρο, Σερβία, FYROM και Αλβανία.

Ο Πρόεδρος της Alpha Copy, κ. Σταύρος Ι. Κωνσταντινίδης δήλωσε:

«Πιστοί στην «ποιότητα στην επικοινωνία» θέτουμε ως στόχο τα ACNStores να διαθέτουν πάντα νέα, πρωτοποριακά και υψηλής ποιότητας προϊόντα έτσι ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.  Γι’ αυτό το λόγο επιλέξαμε το καινοτόμο PopCatcherThe Ripper το οποίο πιστεύουμε ότι θα γίνει το αγαπημένο gadget όλων».