Η Schneider Electric, ο παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας και τον αυτοματισμό, προχώρησε στην ανανέωση της ελληνικής εταιρικής της ιστοσελίδας www.schneider-electric.gr.

Χαρακτηριστικά της νέας ιστοσελίδας, εκτός από νέα αισθητική, είναι η λειτουργικότητα με στόχο να προσφέρει στον χρήστη μια νέα ψηφιακή εμπειρία κάνοντας την πλοήγηση και την αναζήτηση σε αυτή πιο γρήγορη και εύκολη. Παράλληλα, είναι πλέον προσβάσιμη από όλες τις συσκευές (υπολογιστή, smart phone ή tablet), έτσι ώστε ο επισκέπτης να έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί πιο άνετα στις ενότητες που επιθυμεί και στα αγαπημένα του προϊόντα.

Tο νέο website της Schneider Electric διαθέτει πλέον ανανεωμένη παρουσίαση των προϊόντων της εταιρείας καθώς και νέο προϊοντικό μενού ώστε η αναζήτηση προϊόντων να γίνεται πλέον ευκολότερη και από οποιαδήποτε σελίδα και αν βρίσκεται ο χρήστης. Επίσης, διατίθενται online όλες οι πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων (technical datasheets), αλλά και σχετικά έντυπα και λογισμικό.

Επιπλέον, εκτός από τα προϊόντα, οι επισκέπτες του website μπορούν να ενημερωθούν για τις λύσεις και τις υπηρεσίες της εταιρείας για επιχειρήσεις (B2B), καθώς και για ιδέες και λύσεις που αφορούν στην ανακαίνιση και βελτίωση της κατοικίας με προϊόντα Schneider Electric (B2C).

Στην ενότητα Υποστήριξη υπάρχουν διαθέσιμες online υπηρεσίες υποστήριξης των προϊόντων και των πωλήσεων (πρόσβαση σε έντυπα, τιμοκατάλογο, FAQs, δίκτυο συνεργατών, πρόσβαση στο portal συνεργατών ΜySchneider, πρόσβαση στο πρόγραμμα ανταμοιβής επαγγελματιών iNRG4U, επικοινωνία με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών, εκπαίδευση κ.α.) με στόχο τη συνεχή παροχή χρήσιμων πληροφορίων πριν αλλά και μετά την πώληση.

Τέλος, η νέα ιστοσελίδα συνδέει εύκολα τον πελάτη με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελάτων για την περαιτέρω υποστήριξή του, ενώ διαθέτει και ειδική περιοχή για την εύκολη εύρεση συνεργατών της εταιρείας ανά ειδικότητα.