H τεχνολογία Powerline επεκτείνει το τοπικό σας δίκτυο σε κάθε γωνιά του σπιτιού ή του γραφείου σας, εκμεταλλευόμενη το υπάρχον ηλεκτρικό κύκλωμα, δίχως να απαιτείται καμία επιπλέον καλωδίωση.

Plug, pair, play!

Συνδέστε, «ζευγαρώστε», τελειώσατε! Τόσο απλά γίνεται η εγκατάσταση του TP-Link TL-WPA8730 Kit, απαλλαγμένη από πολύπλοκες ρυθμίσεις και δαιδαλώδη interface. Αρκεί να τοποθετήσετε τη μία συσκευή σε μια πρίζα κοντά στο router σας και να τη συνδέσετε με ένα καλώδιο Ethernet σε κάποια από τις διαθέσιμες θύρες του. Στη συνέχεια, βάλτε στην πρίζα και την άλλη συσκευή, στην περιοχή που θέλετε να συνδέσετε έως και τρεις συσκευές ενσύρματα και πολλές περισσότερες ασύρματα, πατήστε τα αντίστοιχα κουμπιά «Pair» και αφήστε τη δικτυακή… μαγεία να λάβει χώρα αυτόματα! Χωρίς ατέλειωτα μέτρα Ethernet καλωδίων, χωρίς μερεμέτια και καρφώματα στα σοβατεπί, μπορείτε να αναπαραγάγετε ακόμα και 4Κ περιεχόμενο, το οποίο θα «κυλάει» απροβλημάτιστα πάνω στα καλώδια ρεύματος, με τη βοήθεια του συγκεκριμένου Powerline Kit της TP-Link.

Έμφαση στη λειτουργικότητα

Αξίζει να σταθούμε σε δυο χαρακτηριστικά του TL-WPA8730 Kit που πιθανότατα θα αποδειχτούν πολύτιμα στην καθημερινότητά σας. Η «μητρική» συσκευή που τοποθετείται δίπλα στο router είναι passthrough, διαθέτει δηλαδή υποδοχή πρίζας στην πρόσοψή της, ώστε να μην σπαταλήσετε την πολύτιμη -πιθανότατα- πρίζα σας σε εκείνο το σημείο. Παράλληλα, αν η δεύτερη συσκευή είναι τοποθετημένη σε χώρο όπου οι φωτεινές ενδείξεις της είναι ενοχλητικές, όπως π.χ. στην κρεβατοκάμαρα, υπάρχει το ειδικό κουμπί «LED», το οποίο απενεργοποιεί/ ενεργοποιεί τα LED λαμπάκια, κάτι που μπορείτε να κάνετε και από το κινητό σας μέσω της εφαρμογής tpPLC. Τέλος, χάρη στο κουμπί «WiFi», αρκεί ένα πάτημά του ταυτόχρονα με ένα πάτημα του WPS κουμπιού του router σας και όλες οι ρυθμίσεις (SSID και κωδικός πρόσβασης) αντιγράφονται αυτόματα, προκειμένου να έχετε ασύρματη WiFi AC πρόσβαση και στο απομακρυσμένο δωμάτιο.

  • Ιδανική λύση για σύνδεση 4K TV, media players, παιχνιδομηχανών και δικτυακών σκληρών δίσκων (NAS)
  • Advanced HomePlug AV2 με τεχνολογία Beamforming και 2x2 MIMO για περισσότερες «λωρίδες» ταχείας κυκλοφορίας για τα δεδομένα σας!
  • 3 ταχύτατες gigabit Ethernet θύρες, ιδανικές για ενσύρματη σύνδεση υψηλών απαιτήσεων
  • Dual band11ac WiFi στα 1.750Mbps (1.300Mbps στα 5GHz και 450Mbps στα 2.4GHz για συμβατότητα με παλαιότερες συσκευές)