Η Devolo Hellas ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Devolo GigaGate Starter Pack.

Σε πρόσφατη εκδήλωση για τους εκπροσώπους του Τύπου, η devolo Hellas ανακοίνωσε και επίσημα την κυκλοφορία των νέων ταχύτατων ασύρματων προϊόντων δικτύωσης και στην ελληνική αγορά. Αναλυτικότερα, ο public relations manager της devolo, Marcel Schüll, παρουσίασε το GigaGate Starter Pack.

Το kit αποτελείται από μία συσκευή βάσης, η οποία συνδέεται με το router και μία δεύτερη συσκευή η οποία λειτουργεί ως repeater και τοποθετείται κοντά στις συσκευές που θέλουμε να προσφέρουμε ταχύτατη σύνδεση στο δίκτυο. Η απομακρυσμένη από το router συσκευή του kit, διαθέτει μία σύνδεση gigabit Ethernet, τέσσερις θύρες fast Ethernet και Wi-Fi (802.11n). Οι δύο συσκευές GigaGate δημιουργούν τέσσερις ασύρματες συνδέσεις των 5 GHz, ενώ, σύμφωνα με τον Marcel Schüll, ο πραγματικός ασύρματος ρυθμός μετάδοσης δεδομένων του GigaGate μπορεί να αγγίξει έως και τα 2 Gbps!

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το devolo GigaGate θα διατίθεται στα καταστήματα με προτεινόμενη τιμή λιανικής στα 229,90€. Στην αγορά θα κυκλοφορήσει και το devolo GigaGate Expansion που περιλαμβάνει άλλον έναν ένα GigaGate δορυφόρο στην τιμή των 139,90€.