Ξεχωριστές προτάσεις δώρων τεχνολογίας από την Sony για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η αντίστροφη μέτρηση για τα φετινά Χριστούγεννα έχει και επίσημα ξεκινήσει! Όλοι, όμως, μικροί και μεγάλοι αδημονούν για τη μέρα που θα λάβουν στα χέρια τους τα δώρα τους, με την ελπίδα ότι κάτι μοναδικό θα έχουν οι αγαπημένοι τους  για αυτούς.

Αυτές τις Γιορτές, μοιράστε χαμόγελα στα αγαπημένα σας πρόσωπα με δώρα από την τεράστια γκάμα προϊόντων της Sony. Προηγμένα προϊόντα τεχνολογίας, όπως τηλεοράσεις, ακουστικά, ηχεία, φωτογραφικές μηχανές, διατίθενται για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Δείτε παρακάτω ορισμένες δελεαστικές προτάσεις και ιδέες δώρων με την υπογραφή και την εγγύηση της Sony:

Κινηματογραφικές προβολές «πολλών αστέρων» στο σπίτι

Φέτος τις Γιορτές, μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας προγράμματα σε μια ξεχωριστή τηλεόραση, όπως είναι η Sony XD93 4K HDR. Με εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση, ανάλυση 4Κ HDR και πανίσχυρο επεξεργαστή αυτή η τηλεόραση πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο θέασης που είχατε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Ας γίνει η αρχή με την άφιξη του νέου έτους!

Οι αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, σας ακολουθούν παντού!

Με τα νέα ακουστικά Sony MDR-1000X μπορείτε να ακούτε όπου και αν βρίσκεστε ανενόχλητοι τα αγαπημένα σας τραγούδια. Με την κορυφαία τεχνολογία noise-cancelling, εξουδετερώνουν τους περιττούς εξωτερικούς θορύβους και με το Sense Engine σας παρέχουν τη δυνατότητα να «μπαίνετε» και να «βγαίνετε» από τη μουσική σας με ένα άγγιγμα.

Βέβαια, για όλους εσάς που επιθυμείτε καλύτερη αίσθηση του μπάσου στα τραγούδια, τα ακουστικά Bluetooth® EXTRA BASS XB650BT είναι η ιδανικότερη επιλογή. Ειδικά σχεδιασμένα για χορευτική μουσική σε συνδυασμό με τη πρωτοποριακή τεχνολογία EXTRA BASS που προσφέρει βαθιά και δυνατά μπάσα, σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνετε κορυφαίο ήχο για 30 ώρες, χάρη στη μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας τους.

Για αυτούς που συνεχίζουν τις προπονήσεις ακόμη και κατά τη διάρκεια των Γιορτών και υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, η Sony παρέχει την καλύτερη επιλογή δώρου. Το αδιάβροχο Walkman® της σειράς NW-WS410 θα σας συντροφεύσει σε κάθε σας αθλητική δραστηριότητα. Με τέλεια εφαρμογή προσφέρουν απόλυτη άνεση για κάθε μορφή άσκησης και σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, ακόμη και στο νερό ή στο χιόνι.

Τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα φέτος στη διαπασών!

Ένα ηχοσύστημα υψηλής ισχύος, όπως είναι το Bluetooth® GTK-XB5, θα σας φανεί χρήσιμο για τις βραδιές που θα θέλετε να ολοκληρώσετε τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι με τις αγαπημένες σας μελωδίες και ιδίως στα ρεβεγιόν που θα διοργανώσετε. Απολαύστε βαθύ και δυνατό ήχο με την τεχνολογία EXTRA BASS και φέρτε στο σπίτι την ατμόσφαιρα των μουσικών φεστιβάλ.

Αν πάλι θέλετε να μεταφέρετε στο γραφείο ή σε οποιοδήποτε άλλο εξωτερικό χώρο μια εορταστική νότα, με το φορητό ασύρματο ηχείο με Βluetooth SRS-XB3 μπορείτε να το πετύχετε πολύ εύκολα. Μη σας ξεγελάει το μικρό μέγεθός του, καθώς παράγει ήχο με απίστευτο βάθος χάρη στην τεχνολογία EXTRA BASS™. Είναι ικανό να σας συνεπάρει όλες τις ώρες της μέρας.

 Απαθανατίστε τις πιο όμορφες Γιορτές σας

Οι στιγμές των Χριστουγέννων έχουν ξεχωριστή μαγεία, αξίζει λοιπόν να τις απαθανατίσετε, ώστε η ανάμνησή τους να μείνει ζωντανή για όλη τη διάρκεια του νέου έτους και όχι μόνο. Η φωτογραφική μηχανή RX100 M1 της Sony είναι το καταλληλότερο εργαλείο. Είναι πολύ ευέλικτη χάρη στο μικρό της μέγεθος, διαθέτει αισθητήρα τύπου 1.0 και έχει πραγματικά εξαιρετική απόδοση αυτόματης εστίασης, συγκεκριμένα την ταχύτερη αυτόματη εστίαση και συνεχής λήψη στον κόσμο. Η RX100 V θα προσφέρει στις φωτογραφίες σας την επιθυμητή ευκρίνεια και απόδοση λεπτομέρειας.

Τέλος, για όλους εσάς τους λάτρεις των χειμερινών αποδράσεων και των σπορ, η FDR-X3000R Action cam με 4Κ υποστήριξη της Sony, αποτελεί μία ξεχωριστή πρόταση για τέλειες φωτογραφίες. Με το Balanced Optical SteadyShot η εικόνα του βίντεο θα είναι πιο σταθερή από ποτέ σε όποιες συνθήκες και αν τραβάτε το βίντεο, ενώ η ίδια η ActionCam έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ανθεκτική και να μην υπάρχει κίνδυνος βλάβης.

Οι «καμπάνες» των Χριστουγεννιάτικων αγορών έχουν ήδη ηχήσει και η Sony σας προσφέρει επιλογές προηγμένων δώρων τεχνολογίας για να γίνουν αυτές οι Γιορτές ονειρικές. Εσείς θα αντισταθείτε στα δώρα Sony;