Καλύτερη πλοήγηση δια… χειρός MLS

Μία νέα αναβαθμισμένη έκδοση του standard συστήματος πλόηγησης της ανακοίνωσε η MLS πληροφορική. Με μεγαλύτερη ταχύτητα και πολλές νέες δυνατότητες, σας επιτρέπει να φτάσετε έγκαιρα στον προορισμό σας, καλύπτοντας πλέον 546 πόλεις της Ελλάδας.

MLS DestinatorΤο MLS Destinator αναβαθμίστηκε και βρίσκεται ήδη στην ελληνική αγορά. Η νέα έκδοση του MLS Destinator είναι αναβαθμισμένη σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά και την ταχύτητα απόδοσης των δεδομένων και προσφέρει μια πληθώρα συναρπαστικών νέων δυνατοτήτων στον χρήστη, ενώ καλύπτει όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με τους πλέον αξιόπιστους και ακριβείς χάρτες, που σχεδίασε η καταξιωμένη στο χώρο της γεωπληροφορικής εταιρία NGI.

Με νέο, μοντέρνο περιβάλλον και εντυπωσιακή τρισδιάστατη(3D) απεικόνιση της διαδρομής, το νέο MLS Destinator είναι ακόμη πιο γρήγορο, έξυπνο και φιλικό στη χρήση. Διαθέτοντας την πιο γρήγορη, αλλά και την πιο έξυπνη μηχανή δρομολόγησης το MLS Destinator επιτυγχάνει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε ότι αφορά την ταχύτητα υπολογισμού αλλά και την επιλογή της βέλτιστης διαδρομής. Ο επανα-υπολογισμός της διαδρομής γίνεται με αμεσότητα και υψηλή ακρίβεια ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη γεωμετρία της διαδρομής με στόχο τη διευκόλυνση του οδηγού.

Στα πλεονεκτήματα του MLS Destinator συγκαταλέγονται, ακόμη, η δυνατότητα προσομοίωσης της πραγματικής διαδρομής στροφή προς στροφή, η δυνατότητα “Detour”(εναλλακτική διαδρομή εφόσον υπάρξει κάποιο εμπόδιο), η 3D όψη της πλοήγησης με την εμφάνιση των λωρίδων του δρόμου, η εύκολη μέθοδος αναζήτησης των διευθύνσεων, η αυτόματη εναλλαγή της οθόνης σε όψη ημέρας ή νύχτας, η δυνατότητα ρύθμισης της έντασης του ήχου μέσα από την εφαρμογή, η προσθήκη της πυξίδας στο χάρτη, η αναζήτηση των σημείων ενδιαφέροντος και με το όνομά τους κα.

Mετά τον πρόσφατο εμπλουτισμό των γεωγραφικών δεδομένων το MLS Destinator καλύπτει πλέον 546 πόλεις σε όλη τη χώρα εκ των οποίων 182 με πλήρη δεδομένα πλοήγησης (ονόματα και αρίθμηση οδών καθώς και λοιπά κυκλοφοριακά στοιχεία), 546 πόλεις και κοινότητες και 52 νομούς με ποσοστό κάλυψης 90%, 170.000 χιλιόμετρα οδικού δικτύου, όλες τις πόλεις μέχρι 5.000 κατοίκους σε όλη την Ελλάδα με ονόματα οδών, ενώ περιλαμβάνει 60.000 κατηγοριοποιημένα σημεία ενδιαφέροντος (χρήσιμα). Επίσης, καλύπτει 15 κυπριακές πόλεις και το 80% του οδικού δικτύου της Κύπρου (9.400 χλμ). Με τα ποιοτικά στοιχεία, που περιέχει, όπως χιλιομέτρηση εθνικών οδών, αποφυγή χωματόδρομων(συνολικά ή από την λίστα των στροφών της διαδρομής) και γραφικές offroad διαδρομές το MLS Destinator αποτελεί το πιο αξιόπιστο και καλύτερα ενημερωμένο σύστημα πλοήγησης στην ελληνική αγορά.

Η αναβαθμισμένη έκδοση του MLS Destinator διατίθεται χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση για τους κατόχους του MLS Destinator, μια προσφορά της MLS και της NGI.