Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Cyta Ελλάδος στην έκθεση Greek Tourism Expo 2016, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση Τουρισμού της Αθήνας.

Το περίπτερο της Cyta επισκέφθηκαν επαγγελματίες και στελέχη του πιο δυναμικού κλάδου της ελληνικής αγοράς ενώ ξεχώρισε η παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών θεσμικών φορέων που βρέθηκαν εκεί.  Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Cyta ενημερώθηκαν για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της εταιρείας, ειδικά για τουριστικές επιχειρήσεις όπως: υψίρρυθμες ταχύτητες που ξεπερνούν το 1Gbps,  υπηρεσίες Σταθερής και Κινητής τηλεφωνίας, σχεδιασμός και υλοποίηση υποδομών Wi-Fi, καθώς και εφαρμογές παρουσίασης και διαχείρισης πληροφοριακού περιεχομένου (mobile apps, Information TV Platform).

Η Cyta Ελλάδος παρουσιάζει στρατηγική εξειδίκευση στον κλάδο του Τουρισμού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η σύνδεση περισσότερων από εκατό (100) ξενοδοχειακών μονάδων, κατηγορίας 4 και 5 αστέρων στην Περιφέρεια της Κρήτης, απευθείας με το δίκτυο της Cyta μέσω οπτικής ίνας. Συνολικά τα 750χλμ. δικτύου οπτικών ινών που έχει εγκαταστήσει η Cyta Ελλάδος στο νησί, καλύπτουν με τις ποιοτικές υπηρεσίες της το 95% των τοπικών επιχειρήσεων. Σημειώνεται δε ότι στην Κρήτη εδρεύει το 15,9% του συνολικού αριθμού των ξενοδοχειακών μονάδων της χώρας.

Η Cyta συμμετείχε στη Greek Tourism Expo με τις εταιρείες Cisco, Logicom Solutions και το group Εταιρειών IT Concept, Lemco & Telecoms Simple Data.

Για ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις όλοι οι ενδιαφερόμενοι προσκαλούνται να επικοινωνούν με την εταιρεία στο 215 -5550000 ώστε να έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από εξειδικευμένους συμβούλους της Cyta Ελλάδος.