Με το Βραβείο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας διακρίθηκε η CLOUDBIZ, κορυφαίο marketing technology agency, στο πλαίσιο των φετινών βραβείων «Βιώσιμης- Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών.

Η σημαντική αυτή διάκριση επιβεβαιώνει την επιτυχημένη δραστηριότητα της CLOUDBIZ στην ελληνική αγορά, στην οποία δραστηριοποιείται εδώ και 12 χρόνια, προσφέροντας καινοτόμες και αποτελεσματικές υπηρεσίες loyalty management, διατηρώντας δυναμική παρουσία και σε άλλες χώρες της Νότιας και Κεντρικής Ευρώπης.
Τα βραβεία «Βιώσιμης-Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» αποτελούν έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των δράσεων που έχει αναλάβει η Διοίκηση του Ε.Ε.Α. για την υποστήριξη της καινοτόμου επιχειρηματικότητας. Απονέμονται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα που διακρίνονται στον επιχειρηματικό στίβο, ώστε να αναδειχθεί ο σημαντικός ρόλος τους στην ελληνική οικονομία και να επιβραβευτεί η προσπάθεια του ελληνικού επιχειρείν.

cloudbiz-logo-_
Η κυρία Φανή Χαρμπή, συνιδρυτής και γενική διευθύντρια της CLOUDBIZ, σχολίασε: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για όλους εμάς στην CLOUDBIZ να λαμβάνουμε μία σημαντική διάκριση, όπως το Βραβείο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών. Στην CLOUDBIZ πιστεύουμε ότι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο κεφάλαιο για μία επιχείρηση είναι ο ίδιος ο πελάτης της. Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί κίνητρο να συνεχίσουμε να λειτουργούμε με γνώμονα την καινοτομία, πάντα με σεβασμό στον καταναλωτή, αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα σύγχρονα μέσα που αυτή διαθέτει, προκειμένου να παρέχουμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες των καταναλωτών και των retail εταιρειών».
Με στόχο τη διαρκή παροχή ανταγωνιστικών και πελατοκεντρικών (CRM) λύσεων, που σχεδιάζονται σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις στο σύγχρονο retail marketing, η CLOUDBIZ θα συνεχίσει να υλοποιεί καινοτόμες και αποτελεσματικές καμπάνιες που προσδίδουν αξία στους πελάτες, τους συνεργάτες και στους ίδιους τους καταναλωτές.