Στην Real Consulting απένειμε  η  Hewlett Packard Enterprise το βραβείο  “Empower the data-driven organization” Partner 2016 , αναγνωρίζοντας την υψηλή γνώση και εξειδίκευση της εταιρείας στην τεχνολογία και τα συστήματα Sap HANA.

Η βράβευση έλαβε χώρα στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου της Hewlett Packard Enterprise για τους συνεργάτες Ελλάδος και Κύπρου, με κεντρικό θέμα ”Accelerating Future”. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η HPE απένειμε βραβεία αριστείας σε στρατηγικούς συνεργάτες που συμβάλουν στον τεχνολογικό μετασχηματισμό των πελατών τους αξιοποιώντας τις λύσεις της εταιρείας.

Η εν λόγω διάκριση επισφραγίζει για μια ακόμη φορά την σημαντική δραστηριότητα της REAL CONSULTING όχι μόνο στην ολοκλήρωση έργων SAP HANA αλλά και στην σύνθετη τεχνολογική υποστήριξη που αυτά απαιτούν, βάζοντας τα θεμέλια για την εκτέλεση  επιχειρησιακών διαδικασιών και αναλύσεων σε πραγματικό χρόνο για τους πελάτες της.

hqdefault

“Η άριστη συνεργασία της εταιρείας μας με την HPE εστιάζει στο να βοηθάει τους πελάτες μας να αντλούν  αξία από τις επενδύσεις σε περιβάλλοντα και λύσεις  SAP HANA σε ένα όλο και πιο περίπλοκο και παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον. Η υλοποίηση in memory τεχνολογιών και λύσεων SAP HANA σε συνδυασμό με τις κορυφαίες λύσεις που προσφέρει η HPE επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν την καινοτομία εύκολα, να αποκτήσουν αποτελέσματα γρήγορα, και να επαναπροσδιορίσουν τις διαδικασίες τους near real time” δήλωσε ο κύριος Δημήτρης Καρύδας,  IT & Managed Services Director στην REAL CONSULTING παραλαμβάνοντας το βραβείο από τον κύριο Μάκη Φωκά, Managing Director & EG Leader στην Hewlett Packard Enterprise.