Το musthave κινητό της χρονιάς.

Τουλάχιστον έτσι χαρακτηρίζει η ίδια η Alcatel τη συσκευή της, το νέο clamshell One Touch C635. Τα αξίζει όλα αυτά; Διαβάστε και κρίνετε!

Alcatel One Touch C635 Το One Touch C635, είναι μέλος της οικογένειας των κινητών τηλεφώνων Fashion της Alcatel, κινητών με έμφαση στο στυλ και την προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχουν παραμεληθεί τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Όπως και ‘να χει πάντως, τα κινητά της Alcatel ανέκαθεν χαρακτηρίζονταν από αυτού του είδους τη «λιτότητα» που όμως εξασφάλιζε λειτουργικότητα, ευχρηστία και αμεσότητα. Το clamshell ΟΤ C635 λοιπόν που κυκλοφορεί σε τρεις συνδυασμούς χρωμάτων, είναι μια συμμαζεμένη συσκευή με μικρό βάρος και άκρως ικανοποιητικούς χρόνους αναμονής και ομιλίας, όλα τα στοιχεία δηλαδή που απαιτούνται προκειμένου να το έχετε κάθε στιγμή μαζί σας. Η οθόνη του είναι τύπου cSTN, ανάλυσης 128x160 pixels με δυνατότητα απεικόνισης 65.000 χρωμάτων, ενώ διαθέτει και κάμερα τύπου VGA με ψηφιακό ζουμ για ακόμα πιο λεπτομερείς φωτογραφίες.

Υποστηρίζει πολυφωνικά αρχεία ως ringtones, ενώ για την αποθήκευση των αρχείων σας, παρέχεται χώρος 4 MB. Κατά τ’ άλλα, το dualband C635, είναι εφοδιασμένο με GPRS Class 10, το οποίο σε συνεργασία με τον WAP 2.0 browser φροντίζουν για τη σύνδεσή σας στο internet και τον έλεγχο του email σας, πλήρη messaging συνδεσιμότητα με SMS, EMS και MMS καθώς και εφαρμογές Java. Σε γενικές γραμμές λοιπόν, το One Touch C635 είναι ένα τυπικό τηλέφωνο Alcatel, με προσεγμένη εμφάνιση, εύχρηστο, λειτουργικό και πάνω απ’ όλα, ικανό να ικανοποιήσει τις βασικές σας ανάγκες.

ΘΕΤΙΚΑ

Προσεγμένος σχεδιασμός

Δυνατή μπαταρία

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Περιορισμένες δυνατότητες

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Κινητό κόσμημα για τις βασικές σας ανάγκες.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις: 87.8 x 45.5 x 21 χιλ.

Βάρος: 84 γρ.

Δίκτυο: GSM 900 / 1800 MHz

Μνήμη: 16 ΜΒ και miniSD κάρτα μνήμης

Οθόνη: cSTN, 128x160 pixels, 65.000 χρωμάτων

Κάμερα: VGA, digital zoom

Μπαταρία: LiIon

Χρόνος αναμονής: έως 320 ώρες

Χρόνος ομιλίας: έως 9 ώρες και 30 λεπτά

Επιπλέον χαρ/κα: GPRS, WAP 2.0 browser, Java