Νέο έργο για το HOTstream Interactive TV & IPTV της ΜCOM  στο νέο ξενοδοχείο Elaf Jeddah Hotel, Red Sea Mall.

mcom
Ο όμιλος εταιριών Elaf Group of Companies, μία από τις 100 μεγαλύτερες εταιρίες της Σαουδικής Αραβίας, επέλεξε το HOTstream Interactive TV & IPTV της MCOM για την παροχή πολυτελών υπηρεσιών διασκέδασης και ψυχαγωγίας στο νέο ξενοδοχείο Elaf Jeddah Hotel, Red Sea Mall.

Από την τηλεόραση του δωματίου και αξιοποιώντας το πολυγλωσσικό και ιδιαίτερα φιλικό μενού του HOTstream, οι επισκέπτες του Elaf Jeddah Hotel, Red Sea Mall θα έχουν στην διάθεσή τους το πλέον ολοκληρωμένο μπουκέτο ξενοδοχειακών υπηρεσιών και υπηρεσιών διασκέδασης και ενημέρωσης. Τo HOTstream Interactive TV & IPTV υποστηρίζει πλήρως την αραβική γλώσσα επιτρέποντας σε όλους τους επισκέπτες του ξενοδοχείου να επιλέγουν από τις υπηρεσίες του HOTstream στην δική τους γλώσσα επικοινωνίας.

Στα πλαίσια του έργου θα εγκατασταθεί παράλληλα η υπηρεσία HOTstream Satellite IPTV για την διανομή των δορυφορικών καναλιών του ξενοδοχείου μέσα από το εγκατεστημένο δίκτυο δομημένης καλωδίωσης (UTP). Με αυτή την λύση το ξενοδοχείο καταργεί την ανάγκη για εγκατάσταση παραδοσιακού σταθμού λήψης και διανομής δορυφορικών καναλιών καθώς και την εγκατάσταση ομοαξονικού δικτύου (RF). Πέρα από το σημαντικό οικονομικό όφελος, με το HOTstream Satellite IPTV το Elaf Jeddah Hotel, Red Sea Mall μπορεί να παρέχει υψηλή και σταθερή ποιότητα εικόνας σε όλα τα δωμάτια.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Media Communications κος Κώστας Σακελλαρίου, σημειώνει ότι «η συνεργασία μας με τον όμιλο Elaf Group of Companies εγκαινιάζει την επιτυχημένη είσοδο της Media Communications AE σε μία από τις σημαντικότερες αγορές της Μέσης Ανατολής. Η επιλογή του HOTstream από έναν μεγάλο όμιλο στην ιδιαίτερα απαιτητική αγορά της Σαουδικής Αραβίας μας τιμά και μας γεμίζει αισιοδοξία την επιτυχημένη πορεία του πλάνου ανάπτυξής μας στις αγορές τους εξωτερικού».