Η INTRALOT συμμετείχε στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, υποστηρίζοντας το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΚΕΘΕΑ».

H κα. Αλίνα Παπαγεωργίου, Group HR Director, δήλωσε: «Ο τερματισμός σ’ ένα Μαραθώνιο προϋποθέτει δύναμη ψυχής. Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα της INTRALOT για την αφοσίωση, την ομαδικότητα, την προσπάθεια, αλλά πάνω απ’ όλα την αλληλεγγύη που επέδειξε συμμετέχοντας σε αυτόν τον αγώνα προς όφελος ενός τόσο καλού σκοπού. Η INTRALOT είναι ένας υπεύθυνος εταιρικός πολίτης που εστιάζει στην επίτευξη των εταιρικών στόχων με ηθικά μέσα, στηρίζοντας ταυτόχρονα την κοινωνία και το περιβάλλον σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα εταιρικής ευθύνης.»

Print

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας και μία ξεχωριστή εμπειρία ζωής για τους συμμετέχοντες. Είναι η γέφυρα που ενώνει το θρύλο με την ιστορία και προβάλλει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης. Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η ομάδα των δρομέων της εταιρείας, “INTRALOT Runners” έτρεξε τις διαδρομές των 5, 10 και 42 χιλιομέτρων του φετινού Μαραθωνίου φορώντας τη χαρακτηριστική πορτοκαλί φανέλα της INTRALOT με μηνύματα υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ.