Σημαντική βράβευση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά για την Westnet Distribution.

Η Westnet Distribution, μέλος του Ομίλου Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε «Top  Distributor in Greece» για το 2016, από τον τεχνολογικό κολοσσό Hewlett Packard Enterprise (HPE).

Η σημαντική αυτή διάκριση αποτελεί τη δεύτερη συνεχομένη αναγνώριση της Westnet από μια εκ των κορυφαίων εταιρειών τεχνολογίας στον κόσμο. Βασικά κριτήρια για την απόδοση του τίτλου αποτέλεσαν οι επιδόσεις της εταιρείας βάσει προκαθορισμένων και μετρήσιμων κριτηρίων. Κατόπιν αξιολόγησης όλων των παραμέτρων η Westnet ξεχώρισε μεταξύ όλων των συνεργατών που εντάσσονται στο δίκτυο διανομής της HPE στην Ελλάδα, επιτυγχάνοντας τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης σε αξία και σε όγκο πωλήσεων, αξιοσημείωτη διεύρυνση δικτύου μεταπωλητών και τον υψηλό βαθμό εξειδίκευσης στα προϊόντα της Hewlett Packard Enterprise.

westnet-logo

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου συνεργατών της HPE με τίτλο Accelerate Future που έλαβε χώρα την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στην αίθουσα Ελαιών Loft.

Το βραβείο παρέλαβε o Εμπορικός Διευθυντής της Westnet κος Γιώργος Δαβιώτης. Κατά την παραλαβή του βραβείου ο κος Δαβιώτης δήλωσε σχετικά : «Η βράβευση της Westnet, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την Hewlett Packard Enterprise (HPE), επιβεβαιώνει την άριστη συνεργασία των δύο εταιρειών και επιβραβεύει τη στρατηγική της εταιρείας μας. H Westnet εξελίσσεται διαρκώς δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για τους πελάτες της και αυτό αναγνωρίζεται και σήμερα».