Νέες τεχνολογικές επενδύσεις ενδυναμώνουν την Upstream προκειμένου να επιτύχει κορυφαία αποτελέσματα μέσω της MINT 2.0 πλατφόρμας της.

Η Upstream, κορυφαίος mobile-commerce accelerator σε αναπτυσσόμενες αγορές, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την DELL EMC, την κορυφαία εταιρεία cloud computing, προκειμένου να ισχυροποιήσει περαιτέρω την ΙΤ υποδομή της και την στρατηγική των κέντρων δεδομένων της.  

Στα πλαίσια του έργου, η DELL EMC Hellas υλοποίησε μια παραμετροποίημένη λύση που επέτρεψε στην Upstream να βελτιώσει τη λειτουργία και διαχείριση των πολλαπλών data centers, καθιστώντας τα πιο αποδοτικά και αποτελεσματικά και επιτρέποντας παράλληλα μια ολοκληρωμένη και end-to-end εικόνα της συνολικής υποδομής. Η Upstream επένδυσε σε τεχνολογία αιχμής μέσα από τα προϊόντα ViPR SRM και S.A.Suite της DELL EMC, τα οποία παρέχουν δυνατότητες συλλογής και μοντελοποίησης δεδομένων καθώς και πρόσβαση σε custom reporting από οπουδήποτε και οποιαδήποτε συσκευή,  επιτρέποντας στην εταιρεία να βελτιστοποιήσει την απόδοσης της MINT 2.0 πλατφόρμας της.

Μέσα από το συγκεκριμένο έργο εκσυγχρονισμού παρέχεται πληθώρα πληροφοριών στην ΙΤ ομάδα της Upstream που της επιτρέπουν να εξασφαλίσει τη διαθεσιμότητα, απόδοση και παραμετροποίηση των φυσικών και εικονικών δικτύων, servers και storage υποδομών της εταιρείας που με τη σειρά τους θα εξασφαλίσουν τα υψηλά επίπεδα παροχής υπηρεσιών που προσφέρει προς τους πελάτες της. 

cloudcomputing-561c1f14cab08

Ο κ. Βασίλειος Νταλταγιάννης, Head of IT Systems & Security, της Upstream, δήλωσε: “Η ισχυρή και όλο διευρυνόμενη παρουσία της Upstream περιλαμβάνει πλέον 11 data centers παγκοσμίως. Ως καινοτόμα εταιρεία πληροφορικής, επιλέγουμε να επενδύσουμε στρατηγικά σε τεχνολογία αιχμής που θα μας επιτρέψουν να διασφαλίσουμε ότι βελτιώνουμε συνεχώς την απόδοσή μας.

Η DELL EMC Hellas μας έδωσε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε μια παραμετροποιημένη λύση που θα αυξήσει σημαντικά την ευελιξία της τεχνολογικής πλατφόρμας MINT 2.0, που έχουμε αναπτύξει οι ίδιοι, και παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται η ομάδα του IT Operations για να εξασφαλίσει συνεπή επίπεδα υπηρεσιών των εφαρμογών που παρέχονται μέσα από τα data centers μας.

Ο κ. Λεωνίδας Τουγιαννίδης,, Corporate Accounts Manager της DELL EMC, δήλωσε: “Η σημερινή αγορά των παρεχόμενων υπηρεσιών κινητής (mobile service providers) είναι ιδιαίτερα απαιτητική, με έντονο ανταγωνισμό και συνεχείς αλλαγές. Επενδύοντας σε μια στρατηγική υψηλής τεχνολογίας, η Upstream μπορεί πλέον να επωφεληθεί υψηλού επιπέδου απόδοσης και διαχείρισης της ποιότητας υπηρεσιών που συνιστούν κρίσιμα στοιχεία για την παρακολούθηση του συνόλου του δικτύου της.