Η Intrasoft International έλαβε μέρος στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή 13 Νοεμβρίου, από την Ελληνική Ομοσπονδία Στίβου.

Φέτος η INTRASOFT έτρεξε στο Μαραθώνιο προκειμένου να υποστηρίξει τους σκοπούς και τις δράσεις του Φιλανθρωπικού Οργανισμού Make-A-Wish Ελλάδας (https://makeawish.gr/), βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο να εκπληρωθούν ακόμα περισσότερες επιθυμίες παιδιών με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

athens-classic-marathon

Οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους έλαβαν ενεργά μέρος και στήριξαν την πρωτοβουλία της INTRASOFT, που εντάσσεται στο ευρύ σύνολο δραστηριοτήτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της εταιρείας και οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για το υπόλοιπο του 2016 και ακολούθως για το 2017. Οι δρομείς της ομάδας INTRASOFT πήραν μέρος στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων αντίστοιχα, μαζί με πάνω από 50.000 συνολικά συμμετέχοντες στη φετινή διοργάνωση.

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, ένας μοναδικός στο είδος του αγώνας, προσελκύει σε ετήσια βάση το παγκόσμιο ενδιαφέρον δρομέων, αυξάνοντας συνεχώς τον αριθμό όσων έχουν διανύσει την ιστορική πορεία των 42,2 χλμ του μαραθωνίου από την πόλη του Μαραθώνα μέχρι τη γραμμή του τερματισμού στο Καλλιμάρμαρο. Η σημαντική προσέλευση της ομάδας #teamINTRASOFT υπογράμμισε τη δέσμευσή της εταιρείας όχι μόνο στο να κάνει τη διαφορά στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται, αλλά και να έρθουν οι εργαζόμενοι κοντά ως ομάδα.