H Canon επιτρέπει κορυφαία ποιότητα παραγωγής εγγράφων στο γραφείο, με τη νέα σειρά συσκευών imageRunner Advance C7500.

Η Canon, κορυφαία εταιρεία λύσεων απεικόνισης παγκοσμίως, ανακοινώνει τη σειρά imageRUNNER ADVANCE C7500, που αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στην πολυβραβευμένη γκάμα συσκευών imageRUNNER ADVANCE.

Οι νέοι έγχρωμοι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές (multifunctional printers – MFPs) διάστασης Α3, είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις όγκου και ποιότητας των εργασιακών χώρων υψηλών προδιαγραφών, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζουν το ζήτημα του συνολικού κόστους εκτύπωσης στις επιχειρήσεις.

Οι νέοι εκτυπωτές βασίζονται στην επιτυχία των συστημάτων της σειράς imageRUNNER ADVANCE C7200. Τα μοντέλα imageRUNNER ADVANCE C7580i, imageRUNNER ADVANCE C7570i και imageRUNNER ADVANCE C7565i υιοθετούν την τελευταία γενιά της πλατφόρμας imageRUNNER ADVANCE, για διαχείριση εκτυπώσεων και ευχρηστία ανωτέρου επιπέδου.

Εντυπωσιακή ποιότητα, ξανά και ξανά

Ειδικά για τα πολυχρηστικά περιβάλλοντα των μεγάλων οργανισμών, η σειρά C7500 προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για την ποιοτική παραγωγή εκτυπώσεων, συνοδευόμενη από πλήρη λειτουργικότητα επιπέδου enterprise. Για τις επιχειρήσεις που θέλουν να ξεχωρίζουν μέσα από την υπεροχή τους στην ποιότητα των εκτυπωμένων τους εγγράφων, η σειρά C7500 αξιοποιεί την τεχνολογία της κορυφαίας σειράς imagePRESS, αποδίδοντας έτσι, υψηλής ευκρίνειας και χρωματικής απόδοσης ποιότητα εκτύπωσης, βοηθώντας την επιχείρηση να αναδείξει την αξία του brand της.

maxresdefault

Μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσης

Καθώς η αξία των υψηλής ποιότητας εκτυπωμένων εγγράφων για τις επιχειρήσεις αυξάνεται, η σειρά C7500 παράγει ελκυστικά έγγραφα in-house, χάρη στις πολλαπλές επιλογές φινιρίσματος σε μια ευρεία γκάμα μέσων. Η σειρά C7500 αποδεικνύει την εξαιρετικά υψηλή της αξία, χάρη στην αξιοπιστία της, παράγοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα κάθε φορά, ακόμη και σε περιβάλλοντα με μεγάλο όγκο εκτυπώσεων.

Η σειρά C7500 είναι εφοδιασμένη με την τελευταία γενιά της πλατφόρμας imageRUNNER ADVANCE, η οποία παραμένει σταθερή σε όλο το φάσμα των μελλοντικών συσκευών, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την παραγωγικότητα χάρη στις έξυπνες ροές εργασίας εγγράφων, αλλά και σε μια διαισθητική εμπειρία χρήσης. Το Universal Login Manager software (διατίθεται στη βασική σύνθεση) παρέχει έναν μοναδικό συνδυασμό αυθεντικοποίησης σε επίπεδο χρήστη, λειτουργίας εξατομίκευσης ελέγχου και αναφορών. Οι συσκευές μπορούν επίσης να ενσωματωθούν με το προαιρετικό software uniFLOW, παρέχοντας έτσι μια μοναδική, κεντρική λύση για τον έλεγχο της πρόσβασης των χρηστών σε όλες τις μονάδες εκτύπωσης και σάρωσης ολόκληρου του στόλου.

Προηγμένες και εκσυγχρονισμένες ροές εργασίας

Η σειρά C7500 έχει δημιουργηθεί με γνώμονα τις απαιτήσεις των πελατών, όσον αφορά την αύξηση της αποδοτικότητας και τη βελτίωση σε όλο το μήκος και το πλάτος του οργανισμού. Οι συσκευές λειτουργούν κάτω από την πλατφόρμα νέας γενιάς imageRUNNER ADVANCE, και μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες πολύ συγκεκριμένων περιπτώσεων, ή ακόμη και σε μεμονωμένες ροές εργασίας, παρέχοντας στους χρήστες όλες τις λειτουργίες επεξεργασίας και διαχείρισης που χρειάζονται για να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους, να μειώσουν το κόστος και να ελαχιστοποιήσουν τις απώλειες. 

Οι επιχειρήσεις επιδιώκουν την μεγιστοποίηση της παραγωγικότητάς του ανθρώπινου δυναμικού, μέσω της βελτίωσης της ικανότητάς τους να εργάζονται από οπουδήποτε και οποτεδήποτε το επιθυμούν. Η απρόσκοπτη ενσωμάτωση με τις επαγγελματικές εφαρμογές και τα οικοσυστήματα cloud διασφαλίζει τη δυνατότητα της σειράς C7500 να παραμένει πάντοτε άμεσα διαλειτουργική με τις υπάρχουσες διαδικασίες, καθώς και με τα περιβάλλοντα που απαιτούν εργασία εν κινήσει.

Η σειρά imageRUNNER ADVANCE C7500 βασίζεται πάνω στον εντυπωσιακό αριθμό χαρακτηριστικών ασφαλείας της Canon, απλοποιώντας τη διαχείριση των ρυθμίσεων ασφαλείας, και επεκτείνοντας την υποστήριξη που είναι διαθέσιμη στους χρήστες. Με τη συγκέντρωση του ελέγχου των ρυθμίσεων των συσκευών, οι IT managers και οι διαχειριστές απολαμβάνουν μειωμένο φόρτο εργασίας, καθώς και ένα σύστημα που μπορεί να υποστηριχθεί από υπάρχουσες in-house πολιτικές ασφαλείας. Επιπλέον, η λειτουργία κρυπτογράφησης HDD κρυπτογραφεί αυτομάτως τις πληροφορίες που αποθηκεύονται στη συσκευή, με στόχο την προστασία από διαρροές δεδομένων.

Ο Dan Woodstock, Project Manager, Canon Europe σχολίασε σχετικά: “Η σειρά imageRUNNER ADVANCE C7500 είναι μια μοναδική λύση που αποδίδει κορυφαία ποιότητα σε συνδυασμό με ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά μείωσης του κόστους και αύξησης της αποδοτικότητας. Καθώς η αξία των εκτυπωμένων εγγράφων των επιχειρήσεων αυξάνεται, υπάρχει μια αυξανόμενη ανάγκη για ανώτερη ποιότητα, καθώς και για καθημερινή λειτουργικότητα, κάτι που κάνει τη σειρά C7500 να ξεχωρίζει. Οι νέες συσκευές επιτρέπουν τη μέγιστη απόδοση της επένδυσης, καθώς και αποτελούν ό,τι καλύτερο στις ροές εργασίας εκτύπωσης και ψηφιοποίησης, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζουν προληπτικά το ζήτημα μείωσης του κόστους στον οργανισμού».

Βασικά χαρακτηριστικά
imageRUNNER ADVANCE C7565i

  • 60/65ppm (CL/B&W)
  • Single Pass Duplex
  • UFRII, PCL και PS
  • Προαιρετικοί EFI fiery based controllers

imageRUNNER ADVANCE C7570i

  • 65/70ppm (CL/B&W)
  • Single Pass Duplex
  • UFRII, PCL και PS
  • Προαιρετικοί EFI fiery based controllers

imageRUNNER ADVANCE C7580i

  • 70/80ppm (CL/B&W)
  • Αυτόματος τροφοδότης εγγράφου τύπου Single Pass Duplex
  • Γλώσσες περιγραφής σελίδας UFRII, PCL και PS
  • Προαιρετικοί EFI fiery based controllers
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]