Μεγάλη διάκριση για την OTEGLOBE επεφύλαξαν τα Διεθνή Βραβεία Τηλεπικοινωνιών “Global Carrier Awards 2016”, με την εταιρεία να αποσπά δύο σημαντικά βραβεία.

Το “Best Eastern European Wholesale Carrier” ως η καλύτερη εταιρεία διεθνών τηλεπικοινωνιών στη Ν.Α. Ευρώπη και το βραβείο “Best Customer Testimony” ως η εταιρεία με τη μεγαλύτερη αναγνώριση από τους ίδιους τους πελάτες της διεθνώς.

Τα βραβεία αυτά είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής πορείας που έχει επιδείξει η εταιρεία την τελευταία δεκαετία που, παρά το δυσμενές εγχώριο περιβάλλον, έχει καθιερωθεί ως ο ηγέτης του κλάδου της στην Ν.Α. Ευρώπη και έχει καταφέρει να αναδείξει την Ελλάδα σε τηλεπικοινωνιακό κόμβο της Ευρώπης για τη διασύνδεσή της με την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο. Η τελετή απονομής των “Global Carrier Awards 2016” πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τρίτη στο Παρίσι, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών σύσσωμου του κλάδου διεθνών τηλεπικοινωνιών.

Τα “Global Carrier Awards” είναι ο πλέον αναγνωρισμένος ετήσιος θεσμός στην αγορά των Διεθνών Τηλεπικοινωνιών, που διοργανώνεται επί σειρά ετών από τον διεθνούς κύρους, αγγλικό εκδοτικό οργανισμό “Capacity Media” http://www.capacitymedia.com/

«Η OTEGLOBE παρουσίαζε συνεχή ανάπτυξη όλα αυτά τα χρόνια, έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις στις επίγειες και υποθαλάσσιες υποδομές της και έχει αναδειχτεί στην κορυφαία επιλογή για όσους αναζητούν έναν συνεργάτη στην Ν.Α. Ευρώπη» δήλωσε η Ros Irving, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Capacity Media. «Παράλληλα η εταιρεία διακρίθηκε για την πορεία της από τους ίδιους τους πελάτες της, οι οποίοι την ξεχώρισαν σε διεθνές επίπεδο για την ποιότητα των υπηρεσιών της, την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και συνολικά για την αξιοπιστία της».

Cap_CarrierAwards_SHORTLISTED_LOGO_MASTER

«Είναι μεγάλη τιμή και αναγνώριση να διακρίνεσαι έχοντας απέναντί σου πραγματικούς κολοσσούς του χώρου των τηλεπικοινωνιών. Η διάκρισή μας ως καλύτερη εταιρεία διεθνών τηλεπικοινωνιών στην Ν.Α. Ευρώπη, που παράλληλα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των πελατών της είναι μία επιβράβευση που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους» δήλωσε ο κ. Ντίνος Ανδρέου, Διευθύνων Σύμβουλος της OTEGLOBE, μετά την επίσημη απονομή των φετινών “Global Carrier Awards”. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κριτική επιτροπή, αλλά και στο προσωπικό της εταιρείας που με ζήλο και πολύ σκληρή δουλειά, συνέβαλε καθοριστικά σε αυτήν τη μεγάλη και τιμητική διάκριση».

Με περισσότερες από 200 υποψηφιότητες, εταιρείες τηλεπικοινωνιών από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και οι γνωστοί τηλεπικοινωνιακοί κολοσσοί, διεκδίκησαν και φέτος μία διάκριση σε 6 θεματικές  κατηγορίες, που περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων, βραβείο για την «Καλύτερη εταιρεία Διεθνών Τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως», «Καλύτερη εταιρεία ανά ήπειρο» κλπ.  Η κριτική επιτροπή των Βραβείων, απαρτίζεται από μια ομάδα εκπροσώπων διακεκριμένων εταιρειών, συμβούλων επιχειρήσεων, ακαδημαϊκών, ηγετικών στελεχών της αγοράς διεθνών τηλεπικοινωνιών, καθώς επίσης και από έγκριτους δημοσιογράφους διεθνών εκδοτικών οργανισμών.