Η Samsung Electronics Co. Ltd. έλαβε 35 σημαντικές διακρίσεις στα Βραβεία Καινοτομίας της Διεθνούς Έκθεσης Ηλεκτρονικών Ειδών Ευρείας Κατανάλωσης CES 2017. 

Τα βραβεία, που μετά από 11 χρόνια συμμετοχών της εταιρείας, αριθμούν σχεδόν τα 350, αναδεικνύουν τη μακρά ιστορία των επιτευγμάτων της Samsung στην ανάπτυξη πρωτοποριακής τεχνολογίας. Τα προϊόντα που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα των Βραβείων Καινοτομίας, κρίνονται από ομάδα ανεξάρτητων διακεκριμένων σχεδιαστών του κλάδου, μηχανικών και δημοσιογράφων, που στόχο έχουν να διακρίνουν τον ξεχωριστό σχεδιασμό και την κατασκευή σε ηλεκτρονικά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης με τεχνολογία αιχμής σε 28 κατηγορίες.

«Στη Samsung συνεχώς εργαζόμαστε προς βελτίωσή μας με κάθε προϊόν που δημιουργούμε», δήλωσε ο Gregory Lee, Πρόεδρος και CEO της Samsung Electronics Βορείου Αμερικής. «Είναι τιμή μας που η CTA και η βιομηχανία αναγνώρισαν τη συνεχή δέσμευσή μας για καινοτομία σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Ανυπομονούμε να δείξουμε τα πλέον πρόσφατα επιτεύγματα μας στη Διεθνή Έκθεση CES 2017».

Με το Βραβείο «Καλύτερης Τεχνολογίας» (“Best of Innovation”) και το Βραβείο «Οικολογικού Σχεδιασμού»

(“Eco-design”) διακρίθηκαν πολλές κατηγορίες προϊόντων της Samsung από τηλεοράσεις, κινητά, οικιακές συσκευές έως μνήμες, wearables και τεχνολογία υπολογιστών. Πολλά από τα βραβευμένα προϊόντα της εταιρείας θα είναι διαθέσιμα στη CES 2017, που θα πραγματοποιηθεί 5-8 Ιανουαρίου 2017, στο περίπτερο της Samsung (#15006) στην κεντρική αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Las Vegas. Επιπλέον, κάποια από τα προϊόντα θα παρουσιαστούν στη Συνέντευξη Τύπου της Samsung, που θα γίνει την Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017.

samsung-pulse-art-pc-front-1200x630-c

Ενδεικτικά αναφέρονται ορισμένα από τα προϊόντα της Samsung που βραβεύτηκαν:

Gear S3 – Εμπνευσμένο από τα παραδοσιακά ρολόγια και την τέχνη της ωρολογοποιίας, το smartwatch Gear S3 συνδυάζει το διαχρονικό σχεδιασμό με την πλέον πρόσφατη τεχνολογία κινητών τηλεφώνων, συμπεριλαμβάνοντας συνδεσιμότητα LTE και Bluetooth, το Samsung Pay, πιστοποίηση IP68 για ανθεκτικότητα στο νερό και ενσωματωμένο GPS.

[1]

ArtPC PulseΤο Samsung ArtPC Pulse είναι ένα εντυπωσιακό, ισχυρό modular desktop PC, το οποίο οι καταναλωτές μπορούν να εξατομικεύσουν μέσα από μία μοναδική λειτουργία παλμικού φωτισμού, καθώς και με modules που επεκτείνονται και εξατομικεύουν την εμπειρία του υπολογιστή με στόχο να καλύψει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των χρηστών.

Samsung Gear VRΤο Samsung Gear VR, powered by Oculus, συνεχίζει να αποτελεί την πιο απολαυστική και άνετη mobile εμπειρία εικονικής πραγματικότητας που υπάρχει διαθέσιμη. Με το Samsung Gear VR, οι καταναλωτές μπορούν να παίζουν εκπληκτικά παιχνίδια, να παρακολουθούν τις καλύτερες ταινίες του Hollywood σε δικά τους ιδιωτικά σινεμά, να βρίσκονται στο επίκεντρο ενός θρίλερ με αγωνία και πολλά ακόμη. Το Gear VR τοποθετεί τους χρήστες στο κέντρο της δράσης.[2]

Samsung Gear 360 – Η Samsung Gear 360 είναι μία ισχυρή κάμερα υψηλής ανάλυσης 360 μοιρών, που επιτρέπει στους χρήστες να καταγράψουν video και φωτογραφίες 360 μοιρών, σε τέτοια μορφή που έως τώρα δεν ήταν διαθέσιμη για πολλούς καταναλωτές και επιχειρήσεις. Η δημιουργία καθηλωτικού περιεχομένου των σημαντικότερων στιγμών δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη και δεν έδειχνε τόσο εντυπωσιακή.

[1] Ανθεκτικό σε σκόνη και νερό βάσει της IP68 αξιολόγησης, η οποία εξετάζει τη βύθιση έως και 5 πόδια για έως και 30 λεπτά. Μπορούν να πραγματοποιηθούν έως και 5 πληρωμές μέσω του Gear S3 χωρίς να υπάρχει κάποιο Galaxy smartphone κοντά, μετά την αρχική εγκατάσταση. Η ανανέωση δυνατότητας πληρωμών γίνεται μέσω Bluetooth σύνδεσης με ένα Galaxy smartphone. Είναι συμβατό με ορισμένες κάρτες, παρόχους και Samsung συσκευές – μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα υποστήριξης Samsung Pay. To Samsung Pay στο Gear S3 δεν υποστηρίζει συγκεκριμένες λειτουργίες που υπάρχουν στις Galaxy κινητά, όπως η ιδιότητα του μέλους, δωροκάρτες και προσφορές. Το Samsung Pay στο Gear S3 είναι συμβατό με μη Samsung Android τηλέφωνα, προσφέροντας στους χρήστες του Gear S3 τον τρόπο να δοκιμάσουν το Samsung Pay. Το Samsung Gear S3 (frontier/4G LTE) είναι μία συσκευή συμβατή με Android smartphones, που πωλείται ξεχωριστά. Είναι απαραίτητη η αρχική σύνδεση με συμβατό κινητό, καθώς και κατάλληλος πάροχος κινητής τηλεφωνίας. Η αυτόνομη λειτουργικότητα περιορίζεται, αν το τηλέφωνο με το οποίο έχει συνδεθεί δεν είναι συνδεδεμένο σε ασύρματο δίκτυο.

Η κάλυψη του δικτύου δεν είναι παντού διαθέσιμη. Συμβουλευτείτε τους παρόχους για λεπτομέρειες. Το LTE δεν είναι διαθέσιμο σε  όλα τα μοντέλα. Μέρος της μνήμης καταλαμβάνεται από υπάρχον περιεχόμενο.

2 Το Gear VR είναι συμβατό με τα Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy Note5, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6 και Galaxy S6 edge.