SHARP: Χορηγός στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ – Αξιοποίηση Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην Διδακτική Πράξη».

sharp

Η SHARP συμμετέχει ως χορηγός στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ – Αξιοποίηση Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην Διδακτική Πράξη το οποίο θα διεξαχθεί στη Σύρο στις 8, 9, 10 Μαΐου 2009. Το συνέδριο διοργανώνεται από την  «Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στην Εκπαίδευση» (e-Δίκτυο-ΤΠΕΕ), την Πανελλήνια Ένωση εκπαιδευτικών για τις Φυσικές Επιστήμες «Μιχάλης Δερτούζος», το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων (Σύρος), τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ν. Κυκλάδων, το και το ΤΕΔΚ Ν. Κυκλάδων, ενώ διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Το συνέδριο αποτελεί συνέχεια των τεσσάρων προηγουμένων συνεδρίων τα οποία πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία και σκοπός του είναι ο γόνιμος προβληματισμός και ο δημιουργικός διάλογος αναφορικά με την εφαρμογή των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην Εκπαίδευση καθώς και με τις πρακτικές εφαρμογής τους που διαμορφώνονται στο σημερινό σχολείο.

Το συνέδριο αφορά τους εκπαιδευτικούς Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης που αναζητούν τρόπους αξιοποίησης των ΤΠΕ για τη βελτίωση της Διδακτικής και Μαθησιακής Διαδικασίας και την καλύτερη οργάνωση της εκπαιδευτικής  κοινότητας.

Η SHARP ως επίσημος χορηγός βρίσκεται πάντα δίπλα στις προσπάθειες αξιοποίησης των τεχνολογιών της πληροφορικής κάτι που στην πράξη υλοποιείται με τη χρήση των σύγχρονων πολυλειτουργικών συστημάτων εκτύπωσης και διαχείρισης εγγράφων που διαθέτει η SHARP.