Συσκευές που χρησιμοποιούν ένα ή δύο SIP accounts αντίστοιχα και είναι ειδικά σχεδιασμένα για χρήστες που θέλουν να κάνουν ηχητική συνδιάσκεψη.

Η  LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της ATCOM Technology Co., Ltd στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 2010, παρουσιάζει την πρώτη σειρά SIP WiFi τηλεφωνικών συσκευών στον κόσμο.

Τα μοντέλα A10W και A20W είναι Entry Level SIP συσκευές που χρησιμοποιούν ένα ή δύο SIP accounts αντίστοιχα και είναι ειδικά σχεδιασμένα για χρήστες που θέλουν να κάνουν ηχητική συνδιάσκεψη. Η τεχνολογία Duplex του ενσωματωμένου ηχείου των συσκευών παρέχει στον ομιλητή κρυστάλλινη φωνή μέσω της HD voice τεχνολογίας και ακουστική εμβέλεια μέχρι και 5 μέτρα, ενώ η τεχνολογία WiFi παρέχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για την ασφάλεια και τη σωστή λειτουργία του τηλεφώνου στο ασύρματο δίκτυο. Για την κρυπτογράφηση τα μοντέλα υποστηρίζουν τα πρωτόκολλα APA, APA2 και IEEE802.11i (WPA, WPA2) και, επιπλέον, τα IEEE 802.11b/g/n και IEEE 802.11e QoS.

atcom-logo

Η ανάπτυξη της WiFi τεχνολογίας στα τηλέφωνα παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία και εξοικονόμηση χρημάτων με την κατάργηση της καλωδίωσης.

Αυτή τη στιγμή, η ATCOM είναι ο μόνος προμηθευτής που είναι σε θέση να προσφέρει στην αγορά μία μεγάλη γκάμα WiFi SIP τηλεφωνικών συσκευών, από Entry Level σειρά μέχρι και High Level. Για να το πετύχει αυτό, συνεργάστηκε για πάνω από ενάμιση χρόνο με τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας WiFi, δοκιμάζοντας περισσότερες από 2000 WiFi τηλεφωνικές συσκευές σε διαφορετικά περιβάλλοντα και με όλα τα είδη των Access Point και Router.

Η σειρά WiFi SIP  τηλεφωνικών συσκευών της ATCOM είναι άμεσα διαθέσιμη από το δίκτυο συνεργατών της LEXIS.

LEXIS Πληροφορική: email: lexis@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350, -1