Οι νέες οθόνες, διαστάσεων 27 και 21.5-ιντσών, προσφέρουν εξαιρετική απόδοση, και ευκολία ενώ ολοκληρώνουν αρμονικά τους υπολογιστές MacBook αλλά και το νέο MacBook Pro.

Η LG Electronics (LG), παρουσιάζει δύο νέες οθόνες, σχεδιασμένες ειδικά ώστε να ολοκληρώνουν αρμονικά τα νεότερα μοντέλα υπολογιστών MacBook και MacBook Pro. Η νέα UltraFineTM  5K οθόνη 27-ιντσών και η 21,5 ιντσών 4K οθόνη της LG, είναι ιδανικές για τη δημιουργία ενός διευρυμένου χώρου εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο και αποτελούν το τέλειο συμπλήρωμα για τους χρήστες των MacBook και MacBook Pro, οι οποίοι επιθυμούν ευρεία, υψηλής ποιότητας ανάλυση, ανά πάσα στιγμή.

UltraFine 5K οθόνη 27 ιντσών με υποδοχή Thunderbolt 3

Η εκπληκτική οθόνη 27-ιντσών UltraFine 5K, σχεδιασμένη και διαμορφωμένη για το νέο MacBook Pro με υποδοχή Thunderbolt 3 και λειτουργικό σύστημα macOS 10.12 η επόμενη έκδοση, απευθύνεται σε μια ευρεία γκάμα δημιουργικών εργασιών, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματικών video αλλά και φωτογραφίας. Με εκπληκτική ανάλυση 5120 x 2880 και 218 pixel ανά ίντσα (ppi), οι δυνατότητες αναπαραγωγής χρωμάτων της UltraFine 5K οθόνης, της επιτρέπουν να καλύψει το 99 τοις εκατό του διαστήματος χρωμάτων DCI-P3 (που αποτελεί ένα κοινό χρωματικό χώρο για την ψηφιακή προβολή ταινιών από τις ΗΠΑ). Επιπλέον, η προηγμένης τεχνολογίας IPS οθόνη, ελαχιστοποιεί την απόκλιση αλλά και την απώλεια χρώματος από οποιαδήποτε γωνία θέασης, εξασφαλίζοντας ότι οι χρήστες βλέπουν το αρχικό περιεχόμενο, όπως ακριβώς πρέπει να το βλέπουν.

Ως η πρώτη 5K οθόνη με υποδοχή Thunderbolt 3 παγκοσμίως, η  LG UltraFine 5K οθόνη, έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει και να μεταφέρει 5K βίντεο, ήχο και δεδομένα από το νέο MacBook Pro ενώ ταυτόχρονα το φορτίζει μέσω ενός μόνο καλωδίου στην υποδοχή Thunderbolt 3. Η UltraFine 5K οθόνη διαθέτει τρεις θύρες USB Type-C για επιπλέον συνδεσιμότητα με συμβατά αξεσουάρ. Η άψογη συνεργασία με το λειτουργικό σύστημα MacOS, επιτρέπει τον έλεγχο της φωτεινότητας και του ήχου όπως σε μία ενσωματωμένη οθόνη, χωρίς να είναι απαραίτητα τα συμβατικά πλήκτρα επάνω στην οθόνη.

Η μπροστινή κάμερα και το μικρόφωνο συνεργάζονται με τη λειτουργία FaceTime, (για απεριόριστο βίντεο υψηλής ποιότητας και κλήσεις ήχου απευθείας από το Mac), ενώ τα υψηλής πιστότητας ενσωματωμένα ηχεία, που ενισχύονται από τη λειτουργία Rich Bass της LG, συμπληρώνουν την multimedia εμπειρία. Επιπλέον, το stand ρύθμισης του ύψους και της κλίσης, μεγιστοποιεί την άνεση του χρήστη.

lge_logo_2016

UltraFine 4K οθόνη 21,5 ιντσών 

Με πυκνότητα 219ppi που δίνει τη δυνατότητα στην οθόνη να παρουσιάζει εικόνα εξαιρετικής ποιότητας με 4K ανάλυση (4096 x 2304 pixels), η οθόνη UltraFine 4K αποτελεί τον τέλειο σύντροφο για το MacBook, ενώ υποστηρίζει επίσης το νέο MacBook Pro. Το 21,5 ιντσών μοντέλο καλύπτει το 99 τοις εκατό του διαστήματος χρωμάτων DCI-P3, προσφέροντας ζωηρά επίπεδα φωτεινότητας ενώ το IPS πάνελ έχει τη δυνατότητα να παράγει χρώματα με περισσότερο ομοιόμορφη έκφραση. Η UltraFine 4K οθόνη της LG προσφέρει συνδεσιμότητα μέσω υποδοχών USB-C για βίντεο, δεδομένα και τροφοδοσία μέσω ενός μόνο καλωδίου καθώς και για συνεργασία με macOS για τον έλεγχο της οθόνης.  Διαθέτει τρεις downstream υποδοχές USB-C, ένα υψηλής ποιότητας Rich Bass Speaker και ένα ρυθμιζόμενο σταντ για επαυξημένη εργονομία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε δύο εξαιρετικά προηγμένες οθόνες, ικανές να ανταποκριθούν στις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών χρηστών υπολογιστών Mac», δήλωσε ο Brian Kwon, πρόεδρος της LG Home Entertainment Company. «Αυτές οι UltraFine οθόνες, δεν προσφέρουν μόνο εκπληκτική ποιότητα εικόνας. Εγκαινιάζουν επίσης μία νέα εποχή συνδεσιμότητας, βοηθώντας τους δημιουργικούς χρήστες να επιτύχουν τη βέλτιστη αποδοτικότητα στα σπίτια, στα studios ή στα γραφεία τους».