Mε αρμοδιότητες στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού με λύσεις λογισμικού Agile, DevOps και Security για οργανισμούς σε Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και Αλβανία.

Η CA Technologies South Eastern Europe (CA SEE) ενισχύει την παρουσία της στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης εντάσσοντας στο δυναμικό της τον Γιώργο Κουσίση ως Business Development Manager με αρμοδιότητες στις αγορές της Ελλάδας, Κύπρου, Μάλτας και Αλβανίας. Η συνεργασία αποτελεί μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή, η οποία σηματοδοτείται με την προσθήκη στην ομάδα του business development αρκετών νέων στελεχών, μεταξύ των άλλων και για τις αγορές της Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Σερβίας.

Ο Γ.  Κουσίσης  διαθέτει πολυετή εμπειρία στην τοπική και διεθνή αγορά, προερχόμενος από την Hewlett Packard Enterprise, όπου τα τελευταία 8 χρόνια κατείχε τη θέση του Enterprise Software Business Development Manager με περιοχή ευθύνης τη Νότια Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Κατά την εικοσαετή του θητεία κατείχε θέσεις ευθύνης τόσο στην HP Hellas όσο και σε ελληνικές εταιρίες Πληροφορικής.

ca_r_1c_grey_2014

Είναι κάτοχος ΜBA από το Πανεπιστήμιο του Poitiers ενώ οι σπουδές του περιλαμβάνουν πτυχίο Φυσικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Επιπλέον είναι πιστοποιημένος  ISO20000 Consultant και ITIL Expert in Service Management.

Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του Γιώργου Κουσίση στην περιοχή, ο Κυριάκος Αποστολίδης, General Manager, CA Technologies SEE δήλωσε: «Ο Γιώργος φέρνει μαζί του μια πλούσια εμπειρία από την αγορά του λογισμικού, η οποία σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα και τον ενθουσιασμό που τον διακρίνει, θα συνεισφέρει σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη της CA Technologies στην περιοχή. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».