Η κορυφαία διάκριση “Site of the Year” και η νέα εποχή του Predictive Personalisation στο aegeanair.com

Διπλή επιτυχία για την ATCOM η βράβευσή της στο διεθνή θεσμό των Sitecore Experience Awards. Η εταιρεία διεκδίκησε και κέρδισε το βραβείο Best Use of Content Management για την υλοποίηση του νέου website της AEGEAN, ενώ ταυτόχρονα η Sitecore ανακήρυξε το aegeanair.com συνολικό νικητή του θεσμού στη Ν. Ευρώπη, με το ύψιστο βραβείο Site of the Year.

Η Sitecore, κατέχοντας ηγετική θέση διεθνώς στο Customer Experience Management, με τη διπλή αυτή διάκριση, απέδωσε στην ATCOM και την AEGEAN την πιο καινοτόμα και ολοκληρωμένη χρήση της Sitecore πλατφόρμας για την επίτευξη μιας κορυφαίας εμπειρίας για την ίδια την εταιρεία αλλά κυρίως για τους επιβάτες της.

Το νέο aegeanair.com αποτελεί το πρώτο έργο της ATCOM στo Sitecore Experience Platform 8. Αξιοποιώντας δημιουργικά και στο έπακρο την ευελιξία που παρέχει το Sitecore Experience Platform, η υλοποίηση του site από την ATCOM είχε αποδεδειγμένα και μετρήσιμα αποτελέσματα. Τόσο σε επίπεδο απόδοσης, υποστηρίζοντας άρτια μια εξαιρετικά πολύπλοκη συνδεσιμότητα με συστήματα τρίτων, όσο και σε επίπεδο εμπειρίας χρήστη, μιας και παρέχει άμεση προσβασιμότητα από κάθε κανάλι.

atcom_logo

Με άρτιο design και responsive υλοποίηση που προάγει την ενστικτώδη πλοήγηση και τη χρηστικότητα σε κάθε κινητή συσκευή, το aegeanair.com δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εμπειρία του χρήστη, διατηρώντας σταθερή και αμείωτη την πλήρη λειτουργικότητα και ποιότητα του site, σε όλα τα διαθέσιμες αναλύσεις οθονών.

Το επόμενο βήμα για το aegeanair.com βρίσκεται προ των πυλών, με την ATCOM και το Business Unit της, UXlab, να δουλεύει μεθοδικά προς την επίτευξη ενός νέου επιπέδου personalisation. Βασιζόμενη στις απεριόριστες δυνατότητες του Sitecore Experience Platform, η AEGEAN θα είναι σε θέση να εισάγει στην εξίσωση το Contextual Intelligence. Ανοίγεται έτσι μία νέα εποχή αληθινής προσωποποίησης – το λεγόμενο predictive personalisation – όπου η digital επικοινωνία με τον πελάτη προσαρμόζεται αυτόματα, κατά περίσταση και σε πραγματικό χρόνο, διαμέσου όλων των καναλιών και σε επίπεδο μεμονωμένου χρήστη.