Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Vodafone παρουσίασε ταχύτητες 1,5Gbps κατά τη διάρκεια συνεδρίου τηλεπικοινωνιών.

Σταθερά πρωτοπόρος στη διάθεση υπηρεσιών 4G και 4G+, η Vodafone καινοτομεί για ακόμη μία φορά και επιτυγχάνει ταχύτητες δεδομένων 1,5 Gbps, οδηγώντας τις εξελίξεις προς το 5G.

O κ. Χάρης Μπρουμίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας δήλωσε: «Όραμα του Ομίλου Vodafone είναι η ψηφιακή μετάβαση στην κοινωνία των Gigabit, όπου επιχειρήσεις και νοικοκυριά θα απολαμβάνουν δίκτυα υπερυψηλών ταχυτήτων. Η Vodafone έχει τη διάθεση, την τεχνογνωσία και τα κεφάλαια για να προχωρήσει στην υλοποίηση δικτύων νέας γενιάς, προσφέροντας έτσι τις μέγιστες δυνατότητες για καινοτομία και ανάπτυξη».

checking-tariff-details-of-vodafone

Όσοι παραβρέθηκαν στο συνέδριο είχαν την αποκλειστική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά ταχύτητες λήψης δεδομένων 1,5 Gbps που μόνο η Vodafone σε συνεργασία με τη Huawei, έχουν επιτύχει, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας LTE/LTE Advanced (4×4 MIMO, 5 Carrier Aggregation, 256 QAM).

Από την έναρξη της λειτουργίας της, η Vodafone επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη και αναβάθμιση του δικτύου της, έχοντας διαθέσει την τελευταία επταετία πάνω από 1,5 δισ. ευρώ. Ως τηλεπικοινωνιακός πάροχος με όραμα και τεχνογνωσία, η Vodafone επενδύει σε ψηφιακές υποδομές, στηρίζει με αξιοπιστία τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων και συμβάλλει στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας. Με πρωταγωνιστικό ρόλο στην εισαγωγή νέων τεχνολογιών, η Vodafone έχει αναπτύξει σημαντικά το 4G και 4G+ δίκτυο της, ώστε οι πελάτες της να απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία mobile internet με αξεπέραστες ταχύτητες.